- 33,544
- 9,020
- 113
Hayat bitti battım 🤣🤣Ne gecesi gece olmadi daha😂
Hayat bitti battım 🤣🤣Ne gecesi gece olmadi daha😂
Yok sahabet sikti belamı kafaya taktım 5 yap 10 cek yedi hep tek gol hep tek gol. 3 maç yazyorum tek gol 3 maç yazyorum tek korner nazar değdi amkSporu bosver gel slot oynayalim senle 🤣
Bu konuda ki herkes battım desin inanirim ama senin battim demene inanmam🤣🤣Hayat bitti battım 🤣🤣
Tek maç deneYok sahabet sikti belamı kafaya taktım 5 yap 10 cek yedi hep tek gol hep tek gol. 3 maç yazyorum tek gol 3 maç yazyorum tek korner nazar değdi amk
Bnusun şartı 2 maç. Atmadıgım 3 kpon daha var son para şimdi gitti 3 2 maç dk 70 5 5 üst dedim 3 2 btti gelse 10 cekcemTek maç dene
ne gibi bir şey yapıp alev_22Şu an bende, ama bi şey yapıp para bulursam geçerim
Sans bende bugun metinden aldigimla girdim spora alt dedigim ust ust dedigim alt bitti beyazBnusun şartı 2 maç. Atmadıgım 3 kpon daha var son para şimdi gitti 3 2 maç dk 70 5 5 üst dedim 3 2 btti gelse 10 cekcem
Neyse skım ansnı baskan b8sverSans bende bugun metinden aldigimla girdim spora alt dedigim ust ust dedigim alt bitti beyaz
Bonus zınk mınkne gibi bir şey yapıp alev_22
Meltem çevrimiçi (msn) 🤣🤣🤣🤣Bonus zınk mınk
ildim amkBonus zınk mınk
O parmaktaki kirmizilik ne reis işemi çıktın pauahajabajahahab
Ojeler akar reis kırmızı en sevdiğim
Reis geceden beri elinden 130-150K para geçti 90₺ sigara parası kalmadıysa gülerim tabi aqGülün kardesim gülünEkli dosyayı görüntüle 780135
Gül amk ne 100 u be kardesım abartma 500 u katla hadı allah askına 😂😂Reis geceden beri elinden 130-150K para geçti 90₺ sigara parası kalmadıysa gülerim tabi aq
Allah acil şifalar versin kardeşimAllah'ım acı çekiyorum
Bizde öyleyiz dost bi gün 200k ertesi gün 200 tl 😀Reis geceden beri elinden 130-150K para geçti 90₺ sigara parası kalmadıysa gülerim tabi aq