- 30,266
- 22,242
- 113
Tango verdı mı hakkınıYarın Sağlam bi roll yapabiliriz kasa 20k başlar hedef 150k 2 veya 3 gün içinde saglam maclardan ulaşmaya çalışırız acele etmeden, her tur kasa basarak devam ederiz
Tango verdı mı hakkınıYarın Sağlam bi roll yapabiliriz kasa 20k başlar hedef 150k 2 veya 3 gün içinde saglam maclardan ulaşmaya çalışırız acele etmeden, her tur kasa basarak devam ederiz
Yok la oe cevap bile vermiyor canı cehenemme onun , 100 dm attım ver diye vermedı yazmadı bile allahindan bulur bitirir gelir gene buralara elbetTango verdı mı hakkını
Sağol kanka roll yaparsam uzun soluklu olur benim 90 dk mac boyu oynarım istatistik çok oynarım tuttururum faul korner şut taç , yarın uclden başlarız ulaşırsak iyi dağıtım yaparızŞimdiden bol şans
Uzun olan daha iyi oluyor zatenSağol kanka roll yaparsam uzun soluklu olur benim 90 dk mac boyu oynarım istatistik çok oynarım tuttururum faul korner şut taç , yarın uclden başlarız ulaşırsak iyi dağıtım yaparız
Hafta içi yaptım carsambadan cumartesiye 200kları gördüm, sonra batırdım pokerdeUzun olan daha iyi oluyor zaten
Kardeşim avans istesene1 tane daha maaş yatması lazım yetısmıyoooooo
1 hafta deneme suresındeyızKardeşim avans istesene
Noldu metinim1 tane daha maaş yatması lazım yetısmıyoooooo
Bşey yok la havalar ısındıNoldu metinim
daha tek maaş yatmadı eyvah eyvah1 tane daha maaş yatması lazım yetısmıyoooooo
Metin denenmez de onlara1 hafta deneme suresındeyız
Günaydın kardeşim hayatı tersten yaşıyorsunS.a agalar
As günaydın kralS.a agalar
Aabah oglanın okuldan aradılar bayılmıs kusmuş etmiş onla ugraştım anasnı satim haram dokundu cocugaGünaydın kardeşim hayatı tersten yaşıyorsun
A. S çocuk ıyı mıS.a agalar
Geçmiş olsun nolmuşAabah oglanın okuldan aradılar bayılmıs kusmuş etmiş onla ugraştım anasnı satim haram dokundu cocuga
İyi şimdi atesi fılan vardı suan skıntı yokA. S çocuk ıyı mı
Ateşi fılan cıkmısGeçmiş olsun nolmuş