- 12,403
- 12,425
- 113
Tumbet pazartesi bonusu alınır mı ne diyorsunuz?
Kendi yağında kavrulanın bize faydası olmaz az etine dolgun olsun ki etinden yararlanalımOrta halli olsun. Kendi yağında kavrulsun
Sanada lazım herhalde kardeşim öyle anladım ben 😊Kendi yağında kavrulanın bize faydası olmaz az etine dolgun olsun ki etinden yararlanalım![]()
Maşallah maşallah halden anlıyorsunSanada lazım herhalde kardeşim öyle anladım ben 😊
Benim hesaptan alaydın ilk yatırım bonusu hiç yatırım yok orayaUlan tumbete %100 diye attık bu ilk haftaymis %20 eklendi iptal ettirdim lazım değil
Manyak ben mersin deyimAlakam yok o mersinin kızlarını beğeniyo galiba
Erhan ve Barrios galibaAkşam ben kıme söz verdım roll ıcın @egehandro @Fterim1905 vardı 2 kısı daha vardı
Tamam da ben değilim aqManyak ben mersin deyim![]()
Ben vardımAkşam ben kıme söz verdım roll ıcın @egehandro @Fterim1905 vardı 2 kısı daha vardı
Eyvallah kanka. @Metings1905 kesene bereket direkt kupon oynayıp paylaşırım veya çin ligine roll yaparım öğleden sonra
Sen uyucaktın hani twitter ifşa mı izliyorsunTamam da ben değilim aq
Roll zorunluluğu yok takılEyvallah kanka. @Metings1905 kesene bereket direkt kupon oynayıp paylaşırım veya çin ligine roll yaparım öğleden sonra
Vay be biri devretmese tmm metinim yazdik bunu@Barrios @butragueno devrettı la bılgın olsun ister rol ister muz alın pıjaja
Eyvallah hemşo sagolasin
Bi uyandın hesapta deli para var di mi 😅Eyvallah hemşo sagolasin
Yatırdım valla çekersem alalım sendenBenim hesaptan alaydın ilk yatırım bonusu hiç yatırım yok oraya
Al tabi belki kazanırızYatırdım valla çekersem alalım senden