- 12,662
- 12,987
- 113
Kardeşim sorun 9-5 işimiz değil ki, biz mental olarak ağır hayatlar işçileriyizUlan haftasonlaeo 38-40 saat mesai yapıyorum haftaiçi sabah 4 te işe gelip akşam 5-6 da evet fidigorim sizin kadar ağlamadım 9-5çiler sizi
Kardeşim sorun 9-5 işimiz değil ki, biz mental olarak ağır hayatlar işçileriyizUlan haftasonlaeo 38-40 saat mesai yapıyorum haftaiçi sabah 4 te işe gelip akşam 5-6 da evet fidigorim sizin kadar ağlamadım 9-5çiler sizi
Ne metalin var kardeşim şuan anlatKardeşim sorun 9-5 işimiz değil ki, biz mental olarak ağır hayatlar işçileriyiz
Saçlarım beyazladi artık ne anlatayımNe metalin var kardeşim şuan anlat
😡😡😡😡😡😡Saçlarım beyazladi artık ne anlatayım
En son başımı yastığa koyup hiçbir şey düşünmeden uyuduğumda 12 yaşındaydımNe metalin var kardeşim şuan anlat
Bok gibi bi gün uyanınca pişman olunan tarzdaaaGünaydın samsung gibiyim
NolduBok gibi bi gün uyanınca pişman olunan tarzdaaa
Kardeşim bugün öyle olmaması lazımdı aldığım duyumlar yanlış mıEn son başımı yastığa koyup hiçbir şey düşünmeden uyuduğumda 12 yaşındaydım
Sıcağı sıcağına verilen kumarbaz kararlarının uyanınca verdiği pişmanlık kanka bilirsin
Hadi ile yatırınca başına bela alıyon haberin olsun@Metings1905 geçen aylarda hadi kredi kartından 1x e para yatırılıyordu şimdi kabul etmiyor 3-5 kuruş var çevirelim dedik hata veriyo sen nasıl yatırıyo aq
Ne gibi belaHadi ile yatırınca başına bela alıyon haberin olsun
Bakiyene kısıtlama geliyor daha önce kimlik doğrulama yapmadıysan 500 tane evrak istiyorlar kart ekstresi kimlik selfi hesap hareketi ekran videosu vs vsNe gibi bela
Ne kadar yatırcanNe gibi bela
Günaydın çiçeğimGünaydın dostlar nasılsınız?
Sahadan yanlış şifre diyorGünaydın çiçeğim
Çok düşük ya söyleyemem o kadar düşük dısndnanNe kadar yatırcan
Çektin mi kardeşim ona göreBen bu lavukların sistmı çözdüm
Polattan borç isteyecek hikmet girişi buBen bu lavukların sistmı çözdüm