- 18,515
- 16,838
- 113
Patladık 1.5 oldu gerisi gelmedi gün içi denicem ben çekerim buradan da maç yok aq Blackjack oynadık gevşeğin teki mafetti bizi naber Egehan diyor amk
Ne gun ıcı krız var tıtreme var yap 4 cek gel hemen bölüşelim 😅Patladık 1.5 oldu gerisi gelmedi gün içi denicem ben çekerim buradan da maç yok aq Blackjack oynadık gevşeğin teki mafetti bizi naber Egehan diyor amk
Maç yok bi şey yok reis çeksen iadeyi sağlarız zaten de son 500₺ var şimdi onu siteye yatırıp uyucam ki netflix çekmesin bankadan günü gelmiş 😅😅Ne gun ıcı krız var tıtreme var yap 4 cek gel hemen bölüşelim 😅
Sen 10K bitirdin mi oha aqNe gun ıcı krız var tıtreme var yap 4 cek gel hemen bölüşelim 😅
@Mrlbra bunların gozlerı walkındg dead dekı zombı gibi bakıyor şuan hıc yaklaşma abı yesınler bır bırlerını puahajNe gun ıcı krız var tıtreme var yap 4 cek gel hemen bölüşelim 😅
Saglık olsun kardesım saglık gıtmesın para gelirSen 10K bitirdin mi oha aq
Bende 500 duruyo la daha şimdi yatırcam da yani maç yok slot zaten vermez en mantıklısı bj geldi o yüzden oynamıcam simdi@Mrlbra bunların gozlerı walkındg dead dekı zombı gibi bakıyor şuan hıc yaklaşma abı yesınler bır bırlerını puahaj
Puahahah@Mrlbra bunların gozlerı walkındg dead dekı zombı gibi bakıyor şuan hıc yaklaşma abı yesınler bır bırlerını puahaj
Ödül kazanmışım la@Mrlbra bunların gozlerı walkındg dead dekı zombı gibi bakıyor şuan hıc yaklaşma abı yesınler bır bırlerını puahaj
Gunaydın malesed ölmedikAymasada günaydın
Niye aymıyor yine kardeşim gece 100k çekti dedıler neden aymıyor neden neden dnedenAymasada günaydın
Ne ödülü laÖdül kazanmışım la
İşsizlik yatsın acilllNe ödülü la
Alacaklıkar düşünsün lan banane puahahaİşsizlik yatsın acilll
Korkunç bir baş ağrısı ile uyandım. 2 saatlik uyku ile işe geldim. Hiç dayanamıyorum uykusuzluğaEkli dosyayı görüntüle 779844
Biz çekiliş çekiliş gezip ödül peşindeyiz sen 100k ile aymıyon
Reis yat uyu dinlen bak mantıklı hareketler yapmıyonİşsizlik yatsın acilll
Ben yatacam simdi alacaksan kendine al bilgiler var sende her şey güncelEkli dosyayı görüntüle 779844
Biz çekiliş çekiliş gezip ödül peşindeyiz sen 100k ile aymıyon