- 37,511
- 28,451
- 113
Oturt yanına bonusu anlat ıncelıklerını okulu sıktır etOkula gdyor ibne gitmem dyor
Oturt yanına bonusu anlat ıncelıklerını okulu sıktır etOkula gdyor ibne gitmem dyor
@Mrlbra sana dyor aslan kankam bitsnecık egemEvet telefon güncellendi bi 1K atsın birisi acil
@Mrlbra sen bugün naneyi yedin puahajhaEvet telefon güncellendi bi 1K atsın birisi acil
Çekim yapan sensin kardeşim bana neden desın 🤣🧐@Mrlbra sana dyor aslan kankam bitsnecık egem
Geceden beri foruma verdıgımle eve 3 aylık erzak alırdım egeden önemlimi yaÇekim yapan sensin kardeşim bana neden desın 🤣🧐
Lan hiç beklemiyordum aq yalandan tepeden bildirim düştü@Mrlbra ben styorum aynı anda atmayalım 🤣🤣
Ya bırak yalanları aq 1500 gelsın abı beklyom uyuyamamLan hiç beklemiyordum aq yalandan tepeden bildirim düştü
500₺ attın bugün reis herkese benim üzerimden dağıtım yapıyon aqBelki utanırsın @egehandro yeter diyor banka
Kardesım kasan yok 1 yatırma dırek 500 yatır 2 yap 4 cek once500₺ attın bugün reis herkese benim üzerimden dağıtım yapıyon aq
Hadi bakalım seni dinleyelimKardesım kasan yok 1 yatırma dırek 500 yatır 2 yap 4 cek once
Lan zaten yanlış yatırıyon öğrendinmıHadi bakalım seni dinleyelim
PuahahahaBelki utanırsın @egehandro yeter diyor banka
Ulan sabah şuraya geldiğimde herkes intihar mektubu yazıyordu konuya selam vermemizle herkesi ayağa kaldırdık yine 🧐🤣Lan zaten yanlış yatırıyon öğrendinmı
Herkes?Ulan sabah şuraya geldiğimde herkes intihar mektubu yazıyordu konuya selam vermemizle herkesi ayağa kaldırdık yine 🧐🤣
Sana da teklif ettik kardeşim yok dedin 31e kadar düştüm hemdeHerkes?