- 30,674
- 22,554
- 113
Bende sımdı gidiyorum akşam olamz bıze amkKorkunç bir baş ağrısı ile uyandım. 2 saatlik uyku ile işe geldim. Hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
Bende sımdı gidiyorum akşam olamz bıze amkKorkunç bir baş ağrısı ile uyandım. 2 saatlik uyku ile işe geldim. Hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
Uykusuzum ayakta uyuyacam nerdeyseNiye aymıyor yine kardeşim gece 100k çekti dedıler neden aymıyor neden neden dneden
Dibini sıyırmadan uyumayın laBen yatacam simdi alacaksan kendine al bilgiler var sende her şey güncel
La oynayacak bi şey yokDibini sıyırmadan uyumayın la
Sen evde yattığın günlere say. Daha ilk iş gününde dırdır etmeye başladın. 10 gün sonra seni yataktan kaldıramayızBende sımdı gidiyorum akşam olamz bıze amk
MümkünSen evde yattığın günlere say. Daha ilk iş gününde dırdır etmeye başladın. 10 gün sonra seni yataktan kaldıramayız
Rapor v.s çözemypnmu kral dıkkat et kendineSen evde yattığın günlere say. Daha ilk iş gününde dırdır etmeye başladın. 10 gün sonra seni yataktan kaldıramayız
Kral raporları ben veriyorum o sorun değil de. Burda iş yok zaten yatarım biraz sonra kanepedeRapor v.s çözemypnmu kral dıkkat et kendine
İyi bari telefona bakmaktan gözlerde gitti seninde öyledir daha hiç uyumadım bende sikilecegmız varmısKral raporları ben veriyorum o sorun değil de. Burda iş yok zaten yatarım biraz sonra kanepede
Valla bende uyumayacaktim uyanamam diye korktugum için ama gözler dayanamadı uyumuşumİyi bari telefona bakmaktan gözlerde gitti seninde öyledir daha hiç uyumadım bende sikilecegmız varmıs
La hanı sıstemı cozmustun hıkmetİyi bari telefona bakmaktan gözlerde gitti seninde öyledir daha hiç uyumadım bende sikilecegmız varmıs
İyi yaptın reis kolay gelsn gayırlı işlerValla bende uyumayacaktim uyanamam diye korktugum için ama gözler dayanamadı uyumuşum
Sistem onu çözmüşLa hanı sıstemı cozmustun hıkmet
Sistem cok buyuk yuttu biziLa hanı sıstemı cozmustun hıkmet
Akşam maçlarında vs yapılabilir reis şu an olan maç yok bir de maçın nerede oynandığı belli değil aqElrman 10 da 6 yapmıs 10 yatırmıs 60 cekmıs 50 kar temiz
Saat 10 da hongkong var çok gol oluyor bıde cın superlıg 3 mac 5 otan bankoAkşam maçlarında vs yapılabilir reis şu an olan maç yok bir de maçın nerede oynandığı belli değil aq
Günaydın samsung gibiyimGünaydın dostlar nasılsınız?