- 12,767

- 6,059

- 113

Ben bunların sistemini  çözdüm bana imkan verin 🤣🤣
								Daha nasıl imkan verelim kardeşim pujahBen bunların sistemini çözdüm bana imkan verin 🤣🤣
Dıyebılır o parayı alana kadardı puaha5 yapıp 10 çekersem 4 senin 6 benim demişti pıahah
Yalvarırırm batma artık üste üste 4 sefer çekmeni bekliyoruzBen bunların sistemini çözdüm bana imkan verin 🤣🤣
Dur bişey denycem hahahaYalvarırırm batma artık üste üste 4 sefer çekmeni bekliyoruz
Hemde attfn 2 varya ilk 1000 le yaptım dıgerını yatırmadan. Kasa 4500 oldu ruleye gırdım 500 kırmızı attm sıyah 1000 kırmızı attm sıyah kasa oldu 3 1000 daha attm kasa oldu 2 geri döndüm ucaga 5 olduDaha nasıl imkan verelim kardeşim pujah
Iİnna binna sabirinHemde attfn 2 varya ilk 1000 le yaptım dıgerını yatırmadan. Kasa 4500 oldu ruleye gırdım 500 kırmızı attm sıyah 1000 kırmızı attm sıyah kasa oldu 3 1000 daha attm kasa oldu 2 geri döndüm ucaga 5 oldu
Oğlum güzel çocuğum bu nasıl bi kumar oynamak 2000₺ parayı maksimum 100₺ yükseltmişsin aqDaha nasıl imkan verelim kardeşim pujah
Aldığın bonusa sokayım 20k çevrimi nasıl yapayım 100-200 den farmladım 🤣Oğlum güzel çocuğum bu nasıl bi kumar oynamak 2000₺ parayı maksimum 100₺ yükseltmişsin aq
Lan bu kendi etrafında dönüyor kısır bır döngüdeOğlum güzel çocuğum bu nasıl bi kumar oynamak 2000₺ parayı maksimum 100₺ yükseltmişsin aq
Ege bana diyor ona değil 🤣Lan bu kendi etrafında dönüyor kısır bır döngüde
Çok sorgulama metini ya 😅Ege bana diyor ona değil 🤣
Mesai değişim saati kardeşimMusluk kapandımı sahabettttt cekım gelsın 5 dk oldu aq
Geldi tamam 😁Mesai değişim saati kardeşim
10k@Mrlbra bi rakam soyle bakalım ne atyorum
Sanki 5 ay oldu tribe bakMusluk kapandımı sahabettttt cekım gelsın 5 dk oldu aq
Pardon 10 sayı idi rakam dedin 9