- 18,515
- 16,838
- 113
Sen bu 3600den sonra ne oynuyonClev macı alsa 10 cekcez yine yaktılsr bızıde
Sen bu 3600den sonra ne oynuyonClev macı alsa 10 cekcez yine yaktılsr bızıde
Saldi maci nasil kaybeder bugün cavs inanılır gibi değil valla bende ust aldim oda gitti 3 gündür bu mac ustun ustu dedim bu mac bile ust olmadi saka gibiClev macı alsa 10 cekcez yine yaktılsr bızıde
Darısı suatın başına reşat dost
Amin dostum amin valla zor saçlar beyazladiDarısı suatın başına reşat dost
SpackmanSen bu 3600den sonra ne oynuyon
Aldı egecim tebriklerClev alır bu maç uzar
Şimdi soyle bsey okudum bılmypdumSaldi maci nasil kaybeder bugün cavs inanılır gibi değil valla bende ust aldim oda gitti 3 gündür bu mac ustun ustu dedim bu mac bile ust olmadi saka gibi
Sen yeni 1i yatır reisSpackman
Namussuzun saçına ak düşmezmişAmin dostum amin valla zor saçlar beyazladi
Yok daha beter istatistik son 5 macta 4 kez yenilmiş buda 5 olacakŞimdi soyle bsey okudum bılmypdum
Cleveland Cavaliers NBA son 4 karşılaşmasında Indiana Pacers karşısında 3 maçı kaybetti.
Bir sonraki duyuru gelene kadar devamSen yeni 1i yatır reis
Geçirmişler olsunAn itibariyle Allah'a can borcumdam başka borcum kalmamıştır. İyi forumlar
Arada bende 1 bulsam denicem ben tam bulurum duyuru gelir aqBir sonraki duyuru gelene kadar devam
Bu 2-3 gün daha sürer hızlı 5 yapayım derken rulet vs kaybeden çok varArada bende 1 bulsam denicem ben tam bulurum duyuru gelir aq
Heee olay iddia ya fantezi aramam ben bunda anca 6-7 kez çekersem göt baş dağılır denerim 😅Bu 2-3 gün daha sürer hızlı 5 yapayım derken rulet vs kaybeden çok var
Kombinede 1e 5 oran benim işim dost ağlayarak duyurunun gelmesini bekliyoruzArada bende 1 bulsam denicem ben tam bulurum duyuru gelir aq
Aldın mı senKombinede 1e 5 oran benim işim dost ağlayarak duyurunun gelmesini bekliyoruz