- 12,767
- 6,059
- 113
Fazla içme çay uyuyamazsın cantayı al masadan kalk yat uyu yeter 😁Cayin altını yak kardeşim
Fazla içme çay uyuyamazsın cantayı al masadan kalk yat uyu yeter 😁Cayin altını yak kardeşim
TebriklerÇaylar sıcak mi Ekli dosyayı görüntüle 779784
La topladıklarınla ödesene borcu hala burdasın🤣Pasıfmı olsak napsak puahahh
Biri çaymi dedi,,,dddCayin altını yak kardeşim
Nerdesin la sen...MK bjk de koydu bizeLa topladıklarınla ödesene borcu hala burdasın🤣
Ayıp edıyon kanka adamlaeçr yaptı güzelliğini tamam daha bşey istediğimiz yokLa topladıklarınla ödesene borcu hala burdasın🤣
Onu demiyorum ödemedin mi borcuAyıp edıyon kanka adamlaeçr yaptı güzelliğini tamam daha bşey istediğimiz yok
Zıçayım bjk sine fenerine ben saldım artık🤣Nerdesin la sen...MK bjk de koydu bize
Dertlesek kimse yok
La 2.5 k borç hesapta 900 var maaşla eklıcem üzerine o dicemOnu demiyorum ödemedin mi borcu
Belli MK Barça formasiyla takiliyon,,onada Inter koyacak dsdZıçayım bjk sine fenerine ben saldım artık🤣
RuletOnu demiyorum ödemedin mi borcu
Dayı sen geçen ciddiye mi aldınBelli MK Barça formasiyla takiliyon,,onada Inter koyacak dsd
Çok kırıldım gerçekten..boş verDayı sen geçen ciddiye mi aldın
Dayım bu konu hep aynıÇok kırıldım gerçekten..boş ver
Şurdan bi ben çekemedim anasını satayımAlllahuu ekber sahabetttttt oynar oynamaz oldu golEkli dosyayı görüntüle 779788
Demin 10 cektım 3 dkda odedı sabahta cektım engellenene kadar cekcem aqŞurdan bi ben çekemedim anasını satayım
Şunu da yap çek lütfen 4 golden yattım benAlllahuu ekber sahabetttttt oynar oynamaz oldu golEkli dosyayı görüntüle 779788