- 17,800
- 13,609
- 113
Birazda bende kabahat,,kafam dumansizdi..boş ver geçti gitti,,sen o güzel yüreğini orada bırakma,,üç günlük dünya hayat kısa değmez üzülmeye..Dayım bu konu hep aynı
Çok ciddi konular konuşulmaz
Kusra bakma kırdıysam 🙏
Birazda bende kabahat,,kafam dumansizdi..boş ver geçti gitti,,sen o güzel yüreğini orada bırakma,,üç günlük dünya hayat kısa değmez üzülmeye..Dayım bu konu hep aynı
Çok ciddi konular konuşulmaz
Kusra bakma kırdıysam 🙏
kara ugradımı laŞunu da yap çek lütfen 4 golden yattım ben
Abi sen şu olayları bi dm den anlat bakayım ne oldu ne bitti ortada yoksun kaç zamandırBirazda bende kabahat,,kafam dumansizdi..boş ver geçti gitti,,sen o güzel yüreğini orada bırakma,,üç günlük dünya hayat kısa değmez üzülmeye..
bana ödül vermixek ki bilmiyom benkara ugradımı la
Eyv isa abi eksik olmaBirazda bende kabahat,,kafam dumansizdi..boş ver geçti gitti,,sen o güzel yüreğini orada bırakma,,üç günlük dünya hayat kısa değmez üzülmeye..
5 sayı geride ama belli olmazClev satmıs macı basılsa serıyı gecerler bu macı satmıs
Clev alır bu maç uzarUla şu gsw maçını deli gibi izlemek istiyorum ama gözler nakavt
İndiana ilk maçtan gözdağını vermiş gibi kolay lokma değiliz diyor 😄
Kanka bır sonrakı duyuruya kadar yazyoeBu sahabet saat kaça kadar? @jakadal5252
Helal olsun sana beeeAn itibariyle Allah'a can borcumdam başka borcum kalmamıştır. İyi forumlar
Geçmiş olsun birader allah nasip etsinAn itibariyle Allah'a can borcumdam başka borcum kalmamıştır. İyi forumlar
Allah razı olsun darısı hepinizin basina inşallahGeçmiş olsun birader allah nasip etsin
Ha sole temiz kal artikAllah razı olsun darısı hepinizin basina inşallah
Clev macı alsa 10 cekcez yine yaktılsr bızıdeCavs maci 3 ceyrek 60 ustu sayi çıktı son çeyrek sıktılar aq gelde sövme simdi