- 12,987
- 6,139
- 113
Sahabet para dagtyor orfa duruyor alamyoruz hemde canlı gecerlı be 1 30
Herkes anladı bi metings anlamadı puahahBaşka banka hesabı manasında dedi sanırım
Sadece 12 saatte forumdan 4 k topladı neden yetsinSabah 18k maaşı yatacakmış hala burda acıtasyonke![]()
Bızım maası iyi takıp edıyorsun kanka senınkı yatınca burda yoksun ısın şakası bır yana 4 k kalcak bana maaştan koca ayaSabah 18k maaşı yatacakmış hala burda acıtasyonke![]()
Ben değil olm sen yazıp duruyon 18 yatacak diyeBızım maası iyi takıp edıyorsun kanka senınkı yatınca burda yoksun ısın şakası bır yana 4 k kalcak bana maaştan koca aya
Kendine hakim olabilsen suan sahabeti satın alirdinSahabet para dagtyor orfa duruyor alamyoruz hemde canlı gecerlı be 1 30
Borç yiğidin kamçısı derler de o kamçı bizim arka kapıya girio dost puhahaBorc olmasa super parada gel görki borc insanin yakasını bırakmıyor hocam
Kanka 40 lira cektım geceden beri. Parayı yemedım telefon bıle aldım bugun eve 4 bin alısverıs kıgılıdan kendıme alısverıs faturakar v s bakma iyi olduKendine hakim olabilsen suan sahabeti satın alirdin
Kamyonun yokuş aşağı frenleri mi boşaldı pardon patladıO sabah saatıydı bıde dımdık olduk sayesinde
@Mrlbra kapatmadı lâ kredıyı makara yaptık yapılandırdım böle bşey varmısBen değil olm sen yazıp duruyon 18 yatacak diye![]()
Egt jackpot bi kere büyük düşse de kurtulsak artık sürekli küçük düşüyor benim sansaBorç yiğidin kamçısı derler de o kamçı bizim arka kapıya girio dost puhaha
Az önce sokaktan izmarit topladım namusuzlar dibine kadar çekmişler bideKanka 40 lira cektım geceden beri. Parayı yemedım telefon bıle aldım bugun eve 4 bin alısverıs kıgılıdan kendıme alısverıs faturakar v s bakma iyi oldu
Suan bende oyleyım toplayıp eve gecıyomAz önce sokaktan izmarit topladım namusuzlar dibine kadar çekmişler bide![]()
Eee daha ne istiyorsun kanka ermişsin muradınaKanka 40 lira cektım geceden beri. Parayı yemedım telefon bıle aldım bugun eve 4 bin alısverıs kıgılıdan kendıme alısverıs faturakar v s bakma iyi oldu
Tam tamına 90 lira verip alıyoruz ben izmariti de içiyorum o yuzdenAz önce sokaktan izmarit topladım namusuzlar dibine kadar çekmişler bide![]()
Evet sahabet devam edyor almayalımmı durmadan 10 10 cekelım sizlere dyorum yanı alın kacırmayın fırsat dıyeEee daha ne istiyorsun kanka etmişsin muradına
Dayı ne güzel direksiyona vuruyorEgt jackpot bi kere büyük düşse de kurtulsak artık sürekli küçük düşüyor benim sansa