- 31,373
- 29,010
- 113
At ben alayımAtamın avukatlarına atcam birazdan onlar alsın puhahaha
At ben alayımAtamın avukatlarına atcam birazdan onlar alsın puhahaha
Sen al bonusu ben gelecek tek maçı veririm dostSöylemesi kolay tek maç geliyor mu diyen yok foncu
Yok adam sana karsi kac gündür imali konustugu için söyledim olayları bilmiyorumKanka sende yanlış anlıyorsun ki görmediğin bişeyler için fazla ters yorum yapıyorsun sorun orada bence
İmalı konuşması ortada para pul ile alakalı bişey olduğunu kanıtlamıyor bence sende daha fazla böyle yorum yapma iki samimiyetimiz var diye dalgaya vuruyorum da daha uzamasınYok adam sana karsi kac gündür imali konustugu için söyledim olayları bilmiyorum
Doğru kişiye alıntı yaptın diye kahkaha attım sadece puahSebep dost
Kasımpaşa sahalara geri dönmüş ama cano olarak değil 😂 2 sayfa ötede bir şeyler sıyırmış yeni görüyorum kahkaha attım ahahahahajahshsSen al bonusu ben gelecek tek maçı veririm dost
Benim sana karşı art niyetim yok zaten seviyorum seni de o yüzden sana sordum zatenİmalı konuşması ortada para pul ile alakalı bişey olduğunu kanıtlamıyor bence sende daha fazla böyle yorum yapma iki samimiyetimiz var diye dalgaya vuruyorum da daha uzamasın
Şapşap bu işin uzmanlarından dostDoğru kişiye alıntı yaptın diye kahkaha attım sadece puah
Sıkıntı yokBenim sana karşı art niyetim yok zaten seviyorum seni de o yüzden sana sordum zaten
Ver bi 10k de alsin bonusu bariŞapşap bu işin uzmanlarından dost
Para olmayınca promo çok hocaŞapşap bu işin uzmanlarından dost
Sende varsın listedela en son bi arkadaş konu açmıştı birini dava ediyormuş burdan okuyordum silindi konu
Gördüm ya yarıldım lavuk nasıl kafaya taktıysa kudurup duruyor ahahahaKasımpaşa sahalara geri dönmüş ama cano olarak değil 😂 2 sayfa ötede bir şeyler sıyırmış yeni görüyorum kahkaha attım ahahahahajahshs
Hoca zlotyler mezara mı hocaVer bi 10k de alsin bonusu bari
Nolur linkGördüm ya yarıldım lavuk nasıl kafaya taktıysa kudurup duruyor ahahaha
Naber kankammNolur link
Tm kanka rol parası gonder de bari keyfimiz yerine gelsin cavs maci basliyor şimdi puahaSıkıntı yok
Olsa keşke sahabeti alırdık beleş paraTm kanka rol parası gonder de bari keyfimiz yerine gelsin cavs maci basliyor şimdi puaha