- 38,541
- 38,650
- 113
Gideyim dizi izliyim good night ahali
Cıvıyı sen ver puahaj@meting
@Metings1905 in bel ağrısı için güzel bir tavsiyesi var. Çivili sopa yap dedi bana zamanında
Hahahaha@meting
@Metings1905 in bel ağrısı için güzel bir tavsiyesi var. Çivili sopa yap dedi bana zamanında
la hiç sorma 100k ya altın alıp diğer gün bozdugum zamanlar oluyodu gfdkhgfdkHahaha çekicen saga sola yatırcan onu da yaptık kral
Ben bı ara araba alıp 5 gun sonra aldıgım galerıye gerı zararına verdım 😁😁la hiç sorma 100k ya altın alıp diğer gün bozdugum zamanlar oluyodu gfdkhgfdk
allah kahretsin kendimi görüyorum şu an aldığım her şeyi zararına verdim hiçbir şeyden 1 tl kar etmedim lödskgsBen bı ara araba alıp 5 gun sonra aldıgım galerıye gerı zararına verdım 😁😁
Kumar yüzünden saglk olsun be kralallah kahretsin kendimi görüyorum şu an aldığım her şeyi zararına verdim hiçbir şeyden 1 tl kar etmedim lödskgs
Kardesım sen çöpü nereye atıyorsunKumar yüzünden saglk olsun be kral
Geri dönüşümKardesım sen çöpü nereye atıyorsun
MaxwinSapsap yine kayboldu ege de yok fatihterimde yok atam 00 da max alacakti oda yalan oldu
sana ne lazım kardeşSapsap yine kayboldu ege de yok fatihterimde yok atam 00 da max alacakti oda yalan oldu
Ege bulundu yan tarafta Poker takibi yapıyormuş atamın max alacağını çok isterdim olmamış neyse bu gece de çıplak kaldıksana ne lazım kardeş
Max iste illa maxwin mi yazmak gerekMaxwin
Ne guzel barıştınız hadı kardeş kardeş oynayınMax iste illa maxwin mi yazmak gerek
En kısa sürede sende bul da uğrama 🤣🤣@Fterim1905 hocam sende parayi buldun kesin uğramiyorsun artik buraya
Benim var zaten benim olsada burdayım olmasa da burdayım puahhaEn kısa sürede sende bul da uğrama 🤣🤣
Topumuzu ver bariNe guzel barıştınız hadı kardeş kardeş oynayın
Sırayla top olun oynayın puhahahTopumuzu ver bari