http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Hissettim diyelim sadece
Adamla benim muhabbetim hepinizden eskiye bi dert oldu mu da konuşuyoruz biz özelden adamın sesi çıkmıyor da sen mi yorum yapıyosun ki ortada olay yok bişey yok iki muhabbetimiz var diye uzatmıyorum sende uzatma uzatacaksan dm den yaz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,181
27,405
113
Adamla benim muhabbetim hepinizden eskiye bi dert oldu mu da konuşuyoruz biz özelden adamın sesi çıkmıyor da sen mi yorum yapıyosun ki ortada olay yok bişey yok iki muhabbetimiz var diye uzatmıyorum sende uzatma uzatacaksan dm den yaz
Tm konu kapansın o zaman aramıza hosgeldin tekrardan

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
6,059
113
dayı sen değişiksin 200 lirayı 1 saatte 10k yapıyon sonra bir şeyler oluyor para yok oluyor gkdskgsd kenara minik kasa niye saklamıyon
Valla öyle oluyor alıstım ben 1 2 milyon cektım bi ara 3 gun sonra izmarit toplamaya basladım

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,541
38,651
113
Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı.
ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. benim kalmaz.
bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.

Bellingham

Jude
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,507
10,713
113
Valla öyle oluyor alıstım ben 1 2 milyon cektım bi ara 3 gun sonra izmarit toplamaya basladım
bi işe yaramaz kanka geçen benim bi kız kuzenim var o da slota sarmış ben de büyük paralar kazanıyorum 3 günde geri aç kalıyodum beraber slot oynuyoduk bi ara bana şey dedi keşke sen kazanmasanda parayı kullanabilecek olan insanlar kazansa bari para bir şey ifade etse diye orada kafama bi dank etti

Bellingham

Jude
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,507
10,713
113
Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı.
ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. benim kalmaz.
bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.
Böyle racon olmaz lan ben kasap nejat bak sağına bak o sandalye benim

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
6,059
113
bi işe yaramaz kanka geçen benim bi kız kuzenim var o da slota sarmış ben de büyük paralar kazanıyorum 3 günde geri aç kalıyodum beraber slot oynuyoduk bi ara bana şey dedi keşke sen kazanmasanda parayı kullanabilecek olan insanlar kazansa bari para bir şey ifade etse diye orada kafama bi dank etti
Hahaha çekicen saga sola yatırcan onu da yaptık kral