- 8,501
- 10,711
- 113
Metin girme la her topa kumarcı adam bazen gergin olurLâ tamam uzatmayın şakayı kakaya cevırmeyın
Metin girme la her topa kumarcı adam bazen gergin olurLâ tamam uzatmayın şakayı kakaya cevırmeyın
Tamam şuan cıddıyım bır bırlerını krııcaklar uzamasınMetin girme la her topa kumarcı adam bazen gergin olursen troll yapıyon ama bazen gerginlikte iyi gitmiyo
Adamla benim muhabbetim hepinizden eskiye bi dert oldu mu da konuşuyoruz biz özelden adamın sesi çıkmıyor da sen mi yorum yapıyosun ki ortada olay yok bişey yok iki muhabbetimiz var diye uzatmıyorum sende uzatma uzatacaksan dm den yazHissettim diyelim sadece
işte böyle oyna kumarı geleni vur borca eve şuraya buraya acımaoh be tivibuyuda ödedik @Erhan2121 clev macı kı. duble dble veya teople duble yapar
Türkçeye çevirip anlatsana kankaoh be tivibuyuda ödedik @Erhan2121 clev macı kı. duble dble veya teople duble yapar
Yemin ederim hocam 1 lita varsa suan namertım. Kriz gelıyor alttan alttanişte böyle oyna kumarı geleni vur borca eve şuraya buraya acıma![]()
Kim duble duble yapar yada trıple yapar oyuncuTürkçeye çevirip anlatsana kanka
dayı sen değişiksin 200 lirayı 1 saatte 10k yapıyon sonra bir şeyler oluyor para yok oluyor gkdskgsd kenara minik kasa niye saklamıyonYemin ederim hocam 1 lita varsa suan namertım. Kriz gelıyor alttan alttan
Tm konu kapansın o zaman aramıza hosgeldin tekrardanAdamla benim muhabbetim hepinizden eskiye bi dert oldu mu da konuşuyoruz biz özelden adamın sesi çıkmıyor da sen mi yorum yapıyosun ki ortada olay yok bişey yok iki muhabbetimiz var diye uzatmıyorum sende uzatma uzatacaksan dm den yaz
Valla öyle oluyor alıstım ben 1 2 milyon cektım bi ara 3 gun sonra izmarit toplamaya basladımdayı sen değişiksin 200 lirayı 1 saatte 10k yapıyon sonra bir şeyler oluyor para yok oluyor gkdskgsd kenara minik kasa niye saklamıyon
Ozur dıleTm konu kapansın o zaman aramıza hosgeldin tekrardan
Indiana da onu yapacak oyuncu belki haliburton olur onun dışında yok cavs da iste mobley dışında onu yapacak oyuncu yok kankaKim duble duble yapar yada trıple yapar oyuncu
bi işe yaramaz kanka geçen benim bi kız kuzenim var o da slota sarmış ben de büyük paralar kazanıyorum 3 günde geri aç kalıyodum beraber slot oynuyoduk bi ara bana şey dedi keşke sen kazanmasanda parayı kullanabilecek olan insanlar kazansa bari para bir şey ifade etse diye orada kafama bi dank ettiValla öyle oluyor alıstım ben 1 2 milyon cektım bi ara 3 gun sonra izmarit toplamaya basladım
@Metings1905 in bel ağrısı için güzel bir tavsiyesi var. Çivili sopa yap dedi bana zamanındaValla öyle oluyor alıstım ben 1 2 milyon cektım bi ara 3 gun sonra izmarit toplamaya basladım
Böyle racon olmaz lan ben kasap nejat bak sağına bak o sandalye benimJilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı.
ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. benim kalmaz.
bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.
Senden miOzur dıle
Hahaha çekicen saga sola yatırcan onu da yaptık kralbi işe yaramaz kanka geçen benim bi kız kuzenim var o da slota sarmış ben de büyük paralar kazanıyorum 3 günde geri aç kalıyodum beraber slot oynuyoduk bi ara bana şey dedi keşke sen kazanmasanda parayı kullanabilecek olan insanlar kazansa bari para bir şey ifade etse diye orada kafama bi dank etti