Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Arkadaş kazanma anlarımda 1 gol atmaz mısın bir net pozisyon yapmaz mısın bi frikik var net onuda mert günok peygamberliğini ilan etti

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,256
821
113
Beni okuyorsun küpeli ergen. Bak sana birebir resmimide koydum. Hayatını egt kumar üzerine koymuş velet. Sana bu son yazışım. Senin o ergen küpelerin kadar olamasamda her me kadar adam gibi davransanda genelde senin gibiler elinde aysti PC başında göt büyülten kokmuş turşudan ibaretsin. Küpeli puştun tekisin. Bunuda şikayet et he geri kalma. Ama ben arada gelip senin loliko olduğunu hatırlatacağım:))

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,256
821
113
Beni okuyorsun küpeli ergen. Bak sana birebir resmimide koydum. Hayatını egt kumar üzerine koymuş velet. Sana bu son yazışım. Senin o ergen küpelerin kadar olamasamda her me kadar adam gibi davransanda genelde senin gibiler elinde aysti PC başında göt büyülten kokmuş turşudan ibaretsin. Küpeli puştun tekisin. Bunuda şikayet et he geri kalma. Ama ben arada gelip senin loliko olduğunu hatırlatacağım:))
Makine123

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kokmuş turşu ne reis ağır konuşma o kadar