- 8,447
- 10,675
- 113
Arkadaş kazanma anlarımda 1 gol atmaz mısın bir net pozisyon yapmaz mısın bi frikik var net onuda mert günok peygamberliğini ilan etti
Biz oynarsak yatmazGeldi siber suçlar tebrikler
Sen espırı dalga gecebılırsın kuponun geldı kankamm devam et daha çok asagala benı horgör0.5 matkap ucu
Kanka anlıyorum bende delirdim ama kendini üzme yaArkadaş kazanma anlarımda 1 gol atmaz mısın bir net pozisyon yapmaz mısın bi frikik var net onuda mert günok peygamberliğini ilan etti
Kaleci yüzünden kariyerinin maçı idiArkadaş kazanma anlarımda 1 gol atmaz mısın bir net pozisyon yapmaz mısın bi frikik var net onuda mert günok peygamberliğini ilan etti
Tek mücadele eden talısca ıdıArkadaş kazanma anlarımda 1 gol atmaz mısın bir net pozisyon yapmaz mısın bi frikik var net onuda mert günok peygamberliğini ilan etti
@Mrlbra ne diyo olm bu 64K gitti diyorum 10 tane gecelik esc parası aq bunun matematiğide yokKanka anlıyorum bende delirdim ama kendini üzme ya
ahahhahahahahaSen espırı dalga gecebılırsın kuponun geldı kankamm devam et daha çok asagala benı horgör
Semte göre 12&13 esc eder@Mrlbra ne diyo olm bu 64K gitti diyorum 10 tane gecelik esc parası aq bunun matematiğide yok
Kardeşim üzülünce gelecek mi@Mrlbra ne diyo olm bu 64K gitti diyorum 10 tane gecelik esc parası aq bunun matematiğide yok
Gecelik esc 6.5 k değildir la daha fazladır@Mrlbra ne diyo olm bu 64K gitti diyorum 10 tane gecelik esc parası aq bunun matematiğide yok
Ayrıca ben esc basmıyorum@Mrlbra ne diyo olm bu 64K gitti diyorum 10 tane gecelik esc parası aq bunun matematiğide yok
Öğrenirsin bi dönebilirsen askerdenGecelik esc 6.5 k değildir la daha fazladır
Suriyelilerv4kGecelik esc 6.5 k değildir la daha fazladır
Makine123Beni okuyorsun küpeli ergen. Bak sana birebir resmimide koydum. Hayatını egt kumar üzerine koymuş velet. Sana bu son yazışım. Senin o ergen küpelerin kadar olamasamda her me kadar adam gibi davransanda genelde senin gibiler elinde aysti PC başında göt büyülten kokmuş turşudan ibaretsin. Küpeli puştun tekisin. Bunuda şikayet et he geri kalma. Ama ben arada gelip senin loliko olduğunu hatırlatacağım)
Aradım bi tanesini üzülünce gelmiyo nakit istiyo aqKardeşim üzülünce gelecek mi
AdammmmmMakine123
Kokmuş turşu ne reis ağır konuşma o kadarBeni okuyorsun küpeli ergen. Bak sana birebir resmimide koydum. Hayatını egt kumar üzerine koymuş velet. Sana bu son yazışım. Senin o ergen küpelerin kadar olamasamda her me kadar adam gibi davransanda genelde senin gibiler elinde aysti PC başında göt büyülten kokmuş turşudan ibaretsin. Küpeli puştun tekisin. Bunuda şikayet et he geri kalma. Ama ben arada gelip senin loliko olduğunu hatırlatacağım)
Yakın olsam ben gelırdım kanka tesellı etmeyeAradım bi tanesini üzülünce gelmiyo nakit istiyo aq