- 12,760
- 6,056
- 113
Ulan betewin saat 4 de cekicez uyuyorum zaman gecmiyor rüyamda goruyorum 4 oksunda alalim aq krizim var
500 verir 5k olarak alırım okeysen iban atUlan betewin saat 4 de cekicez uyuyorum zaman gecmiyor rüyamda goruyorum 4 oksunda alalim aq krizim var
4te çekecekmişŞu @jakadal5252 ın parası bana neden nasip olmuyor benimle gizli bir husumeti mi var acaba
Kalbki kirma zamaninda 0 kazanc vwrken cebimden attm kankam sana sende bana attn sen adamsin sana kem gozle bakani s...kerimŞu @jakadal5252 ın parası bana neden nasip olmuyor benimle gizli bir husumeti mi var acaba
Su siralar mrlbra diye bir dostumuz var onun gbi oldum 2 k alti ibandan iade gidiyor oto 😁😁 ( yarin 80 lira sigara parasina duscem)500 verir 5k olarak alırım okeysen iban at
allah razı olsun kanka sende olmasan iyi ki varsınKalbki kirma zamaninda 0 kazanc vwrken cebimden attm kankam sana sende bana attn sen adamsin sana kem gozle bakani s...kerim
Özenmeyin kardeşimSu siralar mrlbra diye bir dostumuz var onun gbi oldum 2 k alti ibandan iade gidiyor oto 😁😁 ( yarin 80 lira sigara parasina duscem)
Saat 4 bi binufak cekim var atarm dunku dedigimi. Dun de cok bekledim seni valla gordun yazdimallah razı olsun kanka sende olmasan iyi ki varsın
Ufak =11Saat 4 bi binufak cekim var atarm dunku dedigimi. Dun de cok bekledim seni valla gordun yazdim
Gelırmı puahhaallah razı olsun kanka sende olmasan iyi ki varsın
Dustuk be kral ozéndirdin kendineÖzenmeyin kardeşim
benden cevap alana kadar bekle beni kanka para rahatsız etmesin seni hesaptaSaat 4 bi binufak cekim var atarm dunku dedigimi. Dun de cok bekledim seni valla gordun yazdim
Gelmez bolşansGelırmı puahha
wonnGelırmı puahha
Gece 2 de 9 cektik de noldu reis bak smdi krize girdikUfak =11
Baska birine pasladik o ara hemen bende kal haervez mesaj alindibenden cevap alana kadar bekle beni kanka para rahatsız etmesin seni hesaptabeni bekleki yarın bana alo kanka dediğinde saniyesinde işini çözebileyim win win anladın mı
![]()