- 30,116
- 22,077
- 113
Bılıyorum suat fıtne yapıyor onun ısı bu 😀Metine demedim bisey yaw şu tır satıyorum şu kadar milyon kaybediyorum diyen eleman var ona hayret ettim
Bılıyorum suat fıtne yapıyor onun ısı bu 😀Metine demedim bisey yaw şu tır satıyorum şu kadar milyon kaybediyorum diyen eleman var ona hayret ettim
Metinden farkı yokMetine demedim bisey yaw şu tır satıyorum şu kadar milyon kaybediyorum diyen eleman var ona hayret ettim
Kumar degil bu o kadar yuksek parayla oynayip o kadar para kaybetmek hazıra dağ dayanmaz kardeşim tek çaren durmak dedikçe adam konu acmis 🤣Metinden farkı yok
90milyonum olsa bırak kumarı ülkede yaşamamKumar degil bu o kadar yuksek parayla oynayip o kadar para kaybetmek hazıra dağ dayanmaz kardeşim tek çaren durmak dedikçe adam konu acmis 🤣
90milyonum olsa bırak kumarı ülkede yaşamam
la kupon tek nomme macına kaldı 3 gol lazım 30 dk dabenden cevap alana kadar bekle beni kanka para rahatsız etmesin seni hesaptabeni bekleki yarın bana alo kanka dediğinde saniyesinde işini çözebileyim win win anladın mı
![]()
6-7k civarıKaç para ulan 2 korner
Gelir metinim o zamanla kupon tek nomme macına kaldı 3 gol lazım 30 dk da
3 oran suanGelir metinim o zaman
🤔🧐3 oran suan![]()
Gelsin o zmn be6-7k civarı
Kaç dk da 2 korner lazım diğerleri geldi miGelsin o zmn be
17k civarine kadar lan 3 gol
Hepsi içerde tek 2 korner kazım 10dk varKaç dk da 2 korner lazım diğerleri geldi mi
Çok zorHepsi içerde tek 2 korner kazım 10dk var
Alkah kahretsinHepsi içerde tek 2 korner kazım 10dk var
Sen neden varsın burda o zmnÇok zor