- 30,260
- 22,238
- 113
EywGelirse iban at meto
EywGelirse iban at meto
Aynen patron ödeme gelmedi diye işçiye maaş vermedi onlarda sorun çıkarmaya başladı ben kendimden verdim onu almaya çalışıyleımPatron mu bu la
Sızın orda nasıl bır sıstem var anlamıs degılım anlamakta istemiyorum artık maaş dagitiyorsun patron degılsınMaaş değil olum içilerin maaşsını vermiştiö ben maaş günleri geçti diye kendi paramı istedim
Patron uğramıyor işyerine ben ilgileniyorum herşeyşeSızın orda nasıl bır sıstem var anlamıs degılım anlamakta istemiyorum artık maaş dagitiyorsun patron degılsın
ya adam açmış iş yerine salihe bırakmış işte ustalıkta yapıyor işçilerede bakıyor dükkanıda çekip çeviriyor işçiler salihi biliyor salih işçi ve patron arasındaki bağlantı gibi düşünSızın orda nasıl bır sıstem var anlamıs degılım anlamakta istemiyorum artık maaş dagitiyorsun patron degılsın
Bu arada taşeron gıbı herşeyden sorumlu pekı ya maaş mı alıyorsun @Mrlbra kar ortagımısnya adam açmış iş yerine salihe bırakmış işte ustalıkta yapıyor işçilerede bakıyor dükkanıda çekip çeviriyor işçiler salihi biliyor salih işçi ve patron arasındaki bağlantı gibi düşün
Doruya adam açmış iş yerine salihe bırakmış işte ustalıkta yapıyor işçilerede bakıyor dükkanıda çekip çeviriyor işçiler salihi biliyor salih işçi ve patron arasındaki bağlantı gibi düşün
Maaş artı prim çift maaş gibi bişey oluyorBu arada taşeron gıbı herşeyden sorumlu pekı ya maaş mı alıyorsun @Mrlbra kar ortagımısn
Tamam ödül atacam dedi takip etme metinimLaaa penaltı kacmıs ya @Northe
O nasil patron la sen patron olAynen patron ödeme gelmedi diye işçiye maaş vermedi onlarda sorun çıkarmaya başladı ben kendimden verdim onu almaya çalışıyleım
Umursamaz patronO nasil patron la sen patron ol
Etıket @Northe goll emek verelım kanka puhahaTamam ödül atacam dedi takip etme metinim
Aynen yoksa atmazEtıket @Northe goll emek verelım kanka puhaha
Atarda kendımı kötü hıssederım kanka emeksiz olmazAynen yoksa atmaz
DoruAtarda kendımı kötü hıssederım kanka emeksiz olmaz
Öyle yapan çok var ben çok gördüm burda önemli olan senin hakkını alıp alamaman çoğu kimse hakkını vermiyor çünkü o rolde çalışan adamlaraUmursamaz patron