- 80,240
- 53,074
- 113
161.5 üst 161 bitti hemşo puahhaHemşo karının vahşi cazibene dayanamayıp verdiği bonusu ne yaptin
161.5 üst 161 bitti hemşo puahhaHemşo karının vahşi cazibene dayanamayıp verdiği bonusu ne yaptin
KankammWon la iyi niceee
Bir daha iste karıdan söyle eklenmezsen seni ham yaparım161.5 üst 161 bitti hemşo puahha
Kankaaam hadi bekliyoz senden hareketKankamm
Ulan ıssızlık maası alan adamım ne haraketıKankaaam hadi bekliyoz senden hareket
P.tesi sabah yatar 8700Ulan ıssızlık maası alan adamım ne haraketı
Hic kazanmiyosun yani metinim tmm o zmanUlan ıssızlık maası alan adamım ne haraketı
Sanki herkes kazanıyor bir metin mi kazanamıyor ben senden başka kazanan görmedimHic kazanmiyosun yani metinim tmm o zman
Kanka benimde daha sık olurdu bu ara nadir bayaSanki herkes kazanıyor bir metin mi kazanamıyor ben senden başka kazanan görmedim
En azından nadirKanka benimde daha sık olurdu bu ara nadir baya
Haftasonu parasi oluyor mu gercekten pauhahaCumartesi kazanan oluyor mu gerçekten
Bugün için demedim ben son 1 2 3 ayı kastettümuCumartesi kazanan oluyor mu gerçekten
Kazanıyorumda çekemiyorum lâ 1 2 k görüyorum onuda çeksem nolcak cekıpte cekmedım dıyen kahpedır laHic kazanmiyosun yani metinim tmm o zman
Kral bana dm atarmisin sana zahmet bi konu varda sormam gerkenBugün çaldığımız bütün kapılar kapıyı açmadı üstüne bride kavga ettim herşey bok gibi bugün
3 aysa iyi ben en son 2024 Ekim ayından beri kazanamiyorumBugün için demedim ben son 1 2 3 ayı kastettümu
Benim kazanmaktan kastım başka kardeşim3 aysa iyi ben en son 2024 Ekim ayından beri kazanamiyorum
Noldu mılyon mu vurdun hımmınaKral bana dm atarmisin sana zahmet bi konu varda sormam gerken