- 22,435
- 23,079
- 113
Öyle olsa bize mi yazarNoldu mılyon mu vurdun hımmına
Öyle olsa bize mi yazarNoldu mılyon mu vurdun hımmına
Yok 2 lira cekicem ins borclulari aryorum borc ödemek içinNoldu mılyon mu vurdun hımmına
Aq şu yeni sponsora 500 Nakit için 3 dür aldığımız harçlığı yatırdık 1k toplam 3 k bi kere bile para çekemedim ekledikleri 500 leri de hep kaybettimHaftasonu parasi oluyor mu gercekten pauhaha
Yazar ya fakırler benı rahatsız etmeyın dıyeÖyle olsa bize mi yazar
Takiliyom metinimKazanıyorumda çekemiyorum lâ 1 2 k görüyorum onuda çeksem nolcak cekıpte cekmedım dıyen kahpedır la
Bana borcun yok kardeşimYok 2 lira cekicem ins borclulari aryorum borc ödemek için
1 yatırıp 2 çekmek ne ya devam etYok 2 lira cekicem ins borclulari aryorum borc ödemek için
Bu takılman sana 2 mermı kazandırdıTakiliyom metinim
Geçmiş olsun atamBugün çaldığımız bütün kapılar kapıyı açmadı üstüne bride kavga ettim herşey bok gibi bugün
Dıoru bugün fakiriz işçilerin maaşını istedim gelen cevapYazar ya fakırler benı rahatsız etmeyın dıye
Tamm sen almadında burda maaş alan kardeslerın nerde bıremınnnDıoru bugün fakiriz işçilerin maaşını istedim gelen cevap
KARDEŞİM ÖDEME GELMEDİ
Metinim örnek al az phahaha
Vay oeDıoru bugün fakiriz işçilerin maaşını istedim gelen cevap
KARDEŞİM ÖDEME GELMEDİ
ElendınMetinim örnek al az phahaha
Bol şans inşallah gelır kankamm
Maaş değil olum içilerin maaşsını vermiştiö ben maaş günleri geçti diye kendi paramı istedimTamm sen almadında burda maaş alan kardeslerın nerde bıremınnn
Gelirse iban at metoBol şans inşallah gelır kankamm
Patron mu bu laMaaş değil olum içilerin maaşsını vermiştiö ben maaş günleri geçti diye kendi paramı istedim