- 22,435
- 23,079
- 113
AldatıldımUla noldu harbi merak ettim. düğün günü terkedilswn bu kadar dert etmezsin
AldatıldımUla noldu harbi merak ettim. düğün günü terkedilswn bu kadar dert etmezsin
Benzer bi şey olmasa üzülmezdi zatenUla noldu harbi merak ettim. düğün günü terkedilswn bu kadar dert etmezsin
Ulan çok korkuyordum bunu duyacam diye. Evlilik düşündüğün kız tarafından demiAldatıldım
Ben degılım kardeş ben olsam solerım 1.50 boylu adamdan mı korkucsz pıauaajjaMesele o değil kimin yaptiği
🧐 bu mercek o anlama geliyor demekkiKanka biri bildirmesede bazen goruyorlar ya da bazi kelimeler onlara bildirim olarak gidiyor
Yoo kardeşim erkek arkadaşım tarafındanUlan çok korkuyordum bunu duyacam diye. Evlilik düşündüğün kız tarafından demi
Zaten erkeği bitirebilen tek şey gönül işleriBenzer bi şey olmasa üzülmezdi zaten
1.50 kimBen degılım kardeş ben olsam solerım 1.50 boylu adamdan mı korkucsz pıauaajja
Ciddi mi laAldatıldım
Galatasaray handıkap1.50 kim
Daha 2-3 gün önce memlekete dönüp nişan vs bişeyler konusuyordun şimdi geldiğimiz yere bak. Diyecek çok şey var da tesiri yokYoo kardeşim erkek arkadaşım tarafından
Kız tarafından değil kardeşimCiddi mi la
BilmiyordumBöyle no paylaşmak yasak
La yok öyle bi'şey değil puahahahDaha 2-3 gün önce memlekete dönüp nişan vs bişeyler konusuyordun şimdi geldiğimiz yere bak. Diyecek çok şey var da tesiri yok
Yapacak bişey yok 3 gün banBilmiyordum
Hocam üye değilsin kesinHangi site
Hocam erkek diyor la yani iliskisinde bir sorun yok sanirsamDaha 2-3 gün önce memlekete dönüp nişan vs bişeyler konusuyordun şimdi geldiğimiz yere bak. Diyecek çok şey var da tesiri yok
dün belki 10k giriş çıkış oldu reddettiler bugün kahpelerYatırıma göre ama 2 gün geriden geliyor
Desene öyle beyaz tribe soktun beni şurada 5 dakkadirLa yok öyle bi'şey değil puahahah