- 1,254
- 465
- 83
aga şu kumar dopamininden nefret ediyorum cepte para varken ne uyku gelio ne başka bişi exler yazsa onlara bile bakmam nasıl bi illet bu
Sen biraz abartmışsın yaş kaçaga şu kumar dopamininden nefret ediyorum cepte para varken ne uyku gelio ne başka bişi exler yazsa onlara bile bakmam nasıl bi illet bu
ozur dilerim atamSen biraz abartmışsın yaş kaç
Cepte para varken uyuyamıyorum ne demek la hiç mi harcaman ihtiyacın falan olmuyor normal hayattaaga şu kumar dopamininden nefret ediyorum cepte para varken ne uyku gelio ne başka bişi exler yazsa onlara bile bakmam nasıl bi illet bu
agacim nakit taşıyorum daha çok zaten promolardan bazen 20k 30k ya çıkıyorum o parayi harcayamamk koyuyoCepte para varken uyuyamıyorum ne demek la hiç mi harcaman ihtiyacın falan olmuyor normal hayatta
O paralara ulaşınca %70ini nakit çek kalanla devam et durdurmak zor o miktardaagacim nakit taşıyorum daha çok zaten promolardan bazen 20k 30k ya çıkıyorum o parayi harcayamamk koyuyo
yapabilsem bu forumda işim ne bağımlı olmam ajsgsjahajakO paralara ulaşınca %70ini nakit çek kalanla devam et durdurmak zor o miktarda
Günaydın 22.00 uyku saatimiz 04.30 uyanma saatimiz kardeşimGünaydın Dostlar
Maşallah 7/24 aktifsiniz
Uyku muyku yok galiba sizde![]()
Bu sorun muGünaydın Dostlar
Maşallah 7/24 aktifsiniz
Uyku muyku yok galiba sizde![]()
bana dion kendin ağır depresyondasin dayiGünaydın 22.00 uyku saatimiz 04.30 uyanma saatimiz kardeşim
Evet sağlık elden giderBu sorun mu
Ne depresyonu LA işten dolayı o saatler benimbana dion kendin ağır depresyondasin dayi
Sana musterı çıkarEvet sağlık elden gider
Böyle gelcek paranın a.......Sana musterı çıkar
Doktor 22.00 - 04.30 arası en sağlıklı uyku değil mi adamımBöyle gelcek paranın a.......
Dostların sağlığı her şeyden önemli![]()
Duygusal bır konuşma yaptın doktorBöyle gelcek paranın a.......
Dostların sağlığı her şeyden önemli![]()
Gerçekten uyuduysan iyi o saatlerdeDoktor 22.00 - 04.30 arası en sağlıklı uyku değil mi adamım
Ben hep o saatlwer arası uyuyorum memur kafasıGerçekten uyuduysan iyi o saatlerde