Kardeşim zınk mınk sabah sabah noluyor 😀
Beni en çok mutlu eden zınk oldu bugüne kadar ki puahaKardeşim zınk mınk sabah sabah noluyor 😀
Puahahja bana gelenin 50 katını jackpotlar size ödeyecekmiş öyle bir duyum aldımBeni en çok mutlu eden zınk oldu bugüne kadar ki puaha
Sen ole diyorsan kesin doğrudur o zaman puahhaPuahahja bana gelenin 50 katını jackpotlar size ödeyecekmiş öyle bir duyum aldım
Ciddi misin çamGünaydın sevimli şeyler bugün ilk iş günüm
Cumartesi ilk iş günü mü olur aqGünaydın sevimli şeyler bugün ilk iş günüm
Cıddıyım la dün gorusmeye gıttım 1 hafta deneme dedıler ne zaman baslarsın yarın dedım evde sıkıldım gıdemde calısam laCiddi misin çam
Ne işi yapcan metinim yapma etme girme pazartesi maaşımızı vermezler işsizlik maaşı kesilirCıddıyım la dün gorusmeye gıttım 1 hafta deneme dedıler ne zaman baslarsın yarın dedım evde sıkıldım gıdemde calısam la
Sıgorta deneme sonrası baslıyor hem geçen ay bitti ıssılıgı haknettık o cepte elektronik fırmasının deposunda internet siparişlerı ayırıyorsun kargo bölümüne verıyorsunNe işi yapcan metinim yapma etme girme pazartesi maaşımızı vermezler işsizlik maaşı kesilir
İyi iş orda mola falan çok olur çay falan bol olurSıgorta deneme sonrası baslıyor hem geçen ay bitti ıssılıgı haknettık o cepte elektronik fırmasının deposunda internet siparişlerı ayırıyorsun kargo bölümüne verıyorsun
Molaları sormadım kaytarıyor sanarlar dıye puhahah sabah 8.30 akşam 17.30 cumartesı 3 kadar maaş 1 hafta sonra konuşcazİyi iş orda mola falan çok olur çay falan bol olur
Maaş 26-30 arası olur en fazlaMolaları sormadım kaytarıyor sanarlar dıye puhahah sabah 8.30 akşam 17.30 cumartesı 3 kadar maaş 1 hafta sonra konuşcaz
İlk hafta seri çalış işi garantile sonra kaytarırsınMolaları sormadım kaytarıyor sanarlar dıye puhahah sabah 8.30 akşam 17.30 cumartesı 3 kadar maaş 1 hafta sonra konuşcaz
Bundan sonra sende her ay başı kaybolcan belli oldu ben tek kaldım 😀Molaları sormadım kaytarıyor sanarlar dıye puhahah sabah 8.30 akşam 17.30 cumartesı 3 kadar maaş 1 hafta sonra konuşcaz
Iyı ırgatlık yaparım sorun yokİlk hafta seri çalış işi garantile sonra kaytarırsın
Aaa kım var kı kaybolan liste yap bilelimBundan sonra sende her ay başı kaybolcan belli oldu ben tek kaldım 😀
Blacklist top secretAaa kım var kı kaybolan liste yap bilelim
Offf tamda nıfak tohumları serpılcek konu yaaaBlacklist top secret