Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,587
9,905
113
Sabah sabah atmeye gidicem sağlam sayı çıkar diyorsan bro
Yeni Zelanda da tek takım takip ediyorum oda lider centerbury işte zaten bu oynayacağı maça bak normalde 2 maç bir 100 üzerine atıyor çok nadiren 90 da kalıyor geçen maç lig sonuncusuyla oynayacaklardı lig sonuncusu maaş aşamıyormuş maça çıkmadı ne para kaldıracaktım ondan

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
460
83
Yeni Zelanda da tek takım takip ediyorum oda lider centerbury işte zaten bu oynayacağı maça bak normalde 2 maç bir 100 üzerine atıyor çok nadiren 90 da kalıyor geçen maç lig sonuncusuyla oynayacaklardı lig sonuncusu maaş aşamıyormuş maça çıkmadı ne para kaldıracaktım ondan
Valla iyi takiplemişsin dost deneyelim şansımızı

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,587
9,905
113
Keşke kasayı golden maçına yemeseydik aq
Valla bilerek oynamıyor bu bizim öç takımlar şu adamlar deli gibi oynuyor 20 saniye hücum süresi diye beklemiyor ki 10 saniyede karşı potaya varıyorlar ben artık saldım NBA eurolig falan boş hepsi

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
460
83
Valla bilerek oynamıyor bu bizim öç takımlar şu adamlar deli gibi oynuyor 20 saniye hücum süresi diye beklemiyor ki 10 saniyede karşı potaya varıyorlar ben artık saldım NBA eurolig falan boş hepsi
Kardo 48 olur oynadım ilk çeyrek 2.07 dakika vardı mola oldu 44 sayı olmuştu 2.07 de 2 sayı oldu yatırdılar kimse şike yok diyemez adamlar gözmüze soka soka yaptı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Nba kadar boş bi lig yok yine 102 ust dedik 101 çıktı iki gündür tek sayıdan yatmaktan bıktım

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,587
9,905
113
Kardo 48 olur oynadım ilk çeyrek 2.07 dakika vardı mola oldu 44 sayı olmuştu 2.07 de 2 sayı oldu yatırdılar kimse şike yok diyemez adamlar gözmüze soka soka yaptı
Evet bilerek atmıyorlar oeler şunlara baksana 2.40 bahşs alırken 3 şık attı 1.75 düştü limit koydular basamıuorum da gitti 3-5k ya

Ekli dosyalar