- 8,447
- 10,675
- 113
hiç sorma sabah sabah aklımızı aldı be kardeşimNe karılar var beeeee
hiç sorma sabah sabah aklımızı aldı be kardeşimNe karılar var beeeee
ooo az sonra flash tv'de ki salih gibi iyiliğimin karşılığı olarak ibanıma 10k gelicek gibi hissediyorumInna binna sabirin o iyiliğin bir karşılığı yakındır
Bunlar ıcın 200 lük roll acarım o derece ıyılerhiç sorma sabah sabah aklımızı aldı be kardeşim
200 lük ne lan buzdolabını satar açarımBunlar ıcın 200 lük roll acarım o derece ıyıler
Puahahah inşallah o günde gelecek 🤣@Mrlbra şu çantayı atan adamında adı salih bil istedim https://www.youtube.com/shorts/jN0qGDVXToI
Ulan buluyorsunda bence hak ettı @Mrlbra kamyonu rampaya yanastır@Mrlbra şu çantayı atan adamında adı salih bil istedim https://www.youtube.com/shorts/jN0qGDVXToI
ahahha inşallah inşallahPuahahah inşallah o günde gelecek 🤣
Ulan buluyorsunda bence hak ettı @Mrlbra kamyonu rampaya yanastır
Fakirler beni etiketlemesin kardeşim200 lük ne lan buzdolabını satar açarım
Bir gün hayırlı konuş kumarı bırakıcam forumu bırakıcam urfalıGünaydın çok sıkıntılı bir sabaha uyandık Allah iyi eder inşallah
puahhaah meto artık kamyon yanaştırıyor işi büyütmüş iyice nakliyat şirketine bağlamış tıkırında demek bu aralarFakirler beni etiketlemesin kardeşim
Bir günde iyi bir sabaha uyan kardeşimGünaydın çok sıkıntılı bir sabaha uyandık Allah iyi eder inşallah
Ferdi gitti meydan ona kaldı işler iyidirpuahhaah meto artık kamyon yanaştırıyor işi büyütmüş iyice nakliyat şirketine bağlamış tıkırında demek bu aralar![]()
Aynen adamın ayağını kaydırana kadar neler yaptı neler içimizdeki hain meto ailemizde hain var hızır reisFerdi gitti meydan ona kaldı işler iyidir
İfşa olduk sabahın köründeAynen adamın ayağını kaydırana kadar neler yaptı neler içimizdeki hain meto ailemizde hain var hızır reis
İhanetin bedeli belli yapan belli eden belliAynen adamın ayağını kaydırana kadar neler yaptı neler içimizdeki hain meto ailemizde hain var hızır reis
Ceset yoksa suçta yokturİhanetin bedeli belli yapan belli eden belli
sevimli çocuktu ferdi para vermeyenleri tehdit ediyordu seni tek yumrukta bayıltırım ağzında diş bırakmam falan diye sempatikti gofkmsdhkdfİhanetin bedeli belli yapan belli eden belli
Ceset senin içinde KANKAMMMCeset yoksa suçta yoktur