- 30,158
- 22,123
- 113
Senın ne ısın var masa tenısınde11-1 Bitmek ne aq ben oynayınca mı oluyor bu işler ilk set 11-9 ben oynadım 11-1 deliriyorum
Senın ne ısın var masa tenısınde11-1 Bitmek ne aq ben oynayınca mı oluyor bu işler ilk set 11-9 ben oynadım 11-1 deliriyorum
BunamışSenın ne ısın var masa tenısınde
Barrrıos a ver masa tenısıne verıceneBunamış
heves ettik ben de oynamak istedim herkes oynuyo ben de bardakta süt mısır istedimSenın ne ısın var masa tenısınde
120 tl bastım aqBarrrıos a ver masa tenısıne verıcene
Ya tutarsaBarrrıos a ver masa tenısıne verıcene
Bici biciheves ettik ben de oynamak istedim herkes oynuyo ben de bardakta süt mısır istedim
Cerezlık cuma bonusunu 120 le mı kullandın120 tl bastım aq
Fener besıktas üstBesinde maas yatcak 5 bin kupon yapmayi dusunuyom var mi aklinizda ileei dönük kupon inter barca hariç
Kac ust hocam 2.5 miFener besıktas üst
İnter BarçaBesinde maas yatcak 5 bin kupon yapmayi dusunuyom var mi aklinizda ileei dönük kupon inter barca hariç
Mac 4 mayista maas 5 mayista benimFener besıktas üst
Inter barca haric dedim ilk mac batirdilar beni tovbe ettim 🤣İnter Barça
2.5 üst
Korner 6.5 üst total
Kart 3.5 üst total
3-3 biten maçta nasıl battın olum 🤣Inter barca haric dedim ilk mac batirdilar beni tovbe ettim 🤣
Kardeşim biz öyle paralara ihtiyacımız var mı sence@Mrlbra yanaş rampa boş kankamm
Sen dur otede biz yanaşalım puahahahah🤣Kardeşim biz öyle paralara ihtiyacımız var mı sence
Kalsın lazım olursa gerı atarımKardeşim biz öyle paralara ihtiyacımız var mı sence