- 50,885
- 16,954
- 113
Olur olur yerizKısmet bakalım dost belki gelir
Olur olur yerizKısmet bakalım dost belki gelir
Güzel maclar oluru var gibi bakalim kankaReal betis maçı var manchester united maçı var
Rol yok artık kanka bitti kupon alırsam burdan paylaşırım artik kimseye odul vermicem artik bu konu haricindeOlur olur yeriz
normalde atıp yiyorlarGüzel maclar oluru var gibi bakalim kanka
Aynen real betis maci kesin gelir gibi united sikinti çıkmazsa gelirnormalde atıp yiyorlar
Bu konuda mi bekliyek 😃Rol yok artık kanka bitti kupon alırsam burdan paylaşırım artik kimseye odul vermicem artik bu konu haricinde
Yok kanka bekleme benim listem belli artık gerek yokBu konuda mi bekliyek 😃
Vavv artik dostum degilsin diyon yaniiYok kanka bekleme benim listem belli artık gerek yok
premier lig takımıda 1 tane gol sıksın beAynen real betis maci kesin gelir gibi united sikinti çıkmazsa gelir
Konu rol konusu degil kanka o yuzden dedim yanlış anlama severim seniVavv artik dostum degilsin diyon yanii
Gördün geçen premier takımınıpremier lig takımıda 1 tane gol sıksın be
Valla united sagi solu belli olmaz bi baktın 3 atmış bi baktın hiç atamamispremier lig takımıda 1 tane gol sıksın be
evet öyle bilbao bakalım kapalı oynamazsa rahat çözülür kapalı oynarsa ms 0-0Valla united sagi solu belli olmaz bi baktın 3 atmış bi baktın hiç atamamis
Hayırdır inşallah olay ne dostum 😂@Barrios silahını indir duvardan vaziyet al 😄
Bakalim kanka bu gelmezse gece nba den kazanırım zaten puahahevet öyle bilbao bakalım kapalı oynamazsa rahat çözülür kapalı oynarsa ms 0-0
Kardeşim zınk için kaç nba gecesi daha geçircezBakalim kanka bu gelmezse gece nba den kazanırım zaten puahah