- 22,435
- 23,079
- 113
O başka bişey demek istedi 🤣 gaddar kendi ibaını atmış ona 🤣Patladım 😄
Ga.. gü.. dost
O başka bişey demek istedi 🤣 gaddar kendi ibaını atmış ona 🤣Patladım 😄
Ga.. gü.. dost
Artık bende öyle kusuyırum NBA görünceallah size ibret alın diye nba 'den @Erhan2121 i göndermiş hala nba oynuyorsunuz aq nefret ediyorum nefreet nba görünce elim ayağım titriyor
Bilmiyorum ki gaddar bir IBAN attı öyle cikio puhahhaPatladım 😄
Ga.. gü.. dost
At ona o bana atarBilmiyorum ki gaddar bir IBAN attı öyle cikio puhahha
Tamam ona patladım zaten 😄O başka bişey demek istedi 🤣 gaddar kendi ibaını atmış ona 🤣
Kardeşim sabah sabah patlamayjn 🤣Tamam ona patladım zaten 😄
Sizleri tenzih ediyorum şaka bir yana gerçekten aptal işi sırf nba muhabbeti var diye insanların ilgisini çekiyor istatistiklerine bak götü boklu cypher bile sana çok çok daha kazandırmıştırArtık bende öyle kusuyırum NBA görünce
Cyber dan aldıklarımı komple NBA yedi zaten kahpeler 40 sayı atıyorlar kadınlar gibi NCAA sankiSizleri tenzih ediyorum şaka bir yana gerçekten aptal işi sırf nba muhabbeti var diye insanların ilgisini çekiyor istatistiklerine bak götü boklu cypher bile sana çok çok daha kazandırmıştır
Barçadan aldığını oraya koydun dimiCyber dan aldıklarımı komple NBA yedi zaten kahpeler 40 sayı atıyorlar kadınlar gibi NCAA sanki
Barça dan aldığımı houstına koydum gitti 43 daha attım oda lakerstan gittiBarçadan aldığını oraya koydun dimi
IslandımKardeşim sabah sabah patlamayjn 🤣
El el üstünde el s*k üstündeBarça dan aldığımı houstına koydum gitti 43 daha attım oda lakerstan gitti
Kucaktan kucağa attı Lakers ile Houston beni 🤣El el üstünde el s*k üstünde
Houstona alt mi oynadin laKucaktan kucağa attı Lakers ile Houston beni 🤣
La 2 kere denedim seninkini yakıştırıyorum benimki gidiyor. Allah bile para sana gelsin diyor ben ne yapım. En son foto olaraj attım 😂😂O başka bişey demek istedi 🤣 gaddar kendi ibaını atmış ona 🤣
Böyle böyle yerini bulcan kankam nba böyle böyle herkese öğretecek bence barçadan almışsın baba gibi parayı gidicez toronto maçı var basıcaz üst oldu para 200k dönücez inter miami maçı var üst basıcaz oldu sana 340k bitti gitti tertetmiz 3 adımda dün kasam olsaydı 3 adımda anasını ağlatırdım ne güzel bitti 3 maç arka arkaya oynandıKucaktan kucağa attı Lakers ile Houston beni 🤣
Houston al dedimHoustona alt mi oynadin la