- 37,523
- 37,684
- 113
Tuzlayıp limon sıktın mı hocam yalvarırım kuru kuru yedim demeAvokado tamamen Instagram influcer sisirmesi bir ürün dost. Yüzlerce defa farklı farklı yiyeceklerde denedik bizi sarmadı sevene afiyet olsun
Tuzlayıp limon sıktın mı hocam yalvarırım kuru kuru yedim demeAvokado tamamen Instagram influcer sisirmesi bir ürün dost. Yüzlerce defa farklı farklı yiyeceklerde denedik bizi sarmadı sevene afiyet olsun
Maalesef bu gece NBA lanetlendik Houston 55k Lakers 42k yedi bizden sigara paramız kalmadı 🤣Ne diosun![]()
Adam her çeşidini denedim diyor kardeşim okuman yok mu ne kuru kurusuTuzlayıp limon sıktın mı hocam yalvarırım kuru kuru yedim deme
Onu da yaptık dost ama sarmadı maalesef. Geçen baktım arkadaş soymadan yemeye calisio dedim ulan maymun bile muzu soyarak yiyioTuzlayıp limon sıktın mı hocam yalvarırım kuru kuru yedim deme
IBAN at 2-3 paket sigara ismarlayalim atamMaalesef bu gece NBA lanetlendik Houston 55k Lakers 42k yedi bizden sigara paramız kalmadı 🤣
Hocam maymunda ki gurmelik insanoğlunda yokOnu da yaptık dost ama sarmadı maalesef. Geçen baktım arkadaş soymadan yemeye calisio dedim ulan maymun bile muzu soyarak yiyio
Meyveyi soymadan içini göremezsin dostOnu da yaptık dost ama sarmadı maalesef. Geçen baktım arkadaş soymadan yemeye calisio dedim ulan maymun bile muzu soyarak yiyio
Asıl vitamin kabuğunda amaMeyveyi soymadan içini göremezsin dost
Kesinlikle dost. Insan maymunun evrilmiş hâli derler ama bence maymun insanın daha akıllı versiyonu puhahaHocam maymunda ki gurmelik insanoğlunda yok
İçmeyim zehirlenmem hepIBAN at 2-3 paket sigara ismarlayalim atam
Gün elini taşın altına koyma günüdür. Bu aziz millet bu fedakarlığı unutmayacak @Mrlbra700 çekim yaptım 500 bende atama atıyorum.
Dostun zehri baldan tatlıdır atam yollaİçmeyim zehirlenmem hep
Bu söze sadece meyve olarak bakma dost. Karpuzun kabuğunu mu yiyon sen ne vitaminiAsıl vitamin kabuğunda ama
İban almak için bankaya girip bakiyeyi 12₺ görmek istemiyorum 🤣 yine sinirlerim oynarDostun zehri baldan tatlıdır atam yolla
Ben kızı bile soymadan yiyom ne diyon sennBu söze sadece meyve olarak bakma dost. Karpuzun kabuğunu mu yiyon sen ne vitamini
Çok anlamlı bi söz
Artık 12 değil girebilirsin 😂İban almak için bankaya girip bakiyeyi 12₺ görmek istemiyorum 🤣 yine sinirlerim oynar
Lakersa laneeeetMaalesef bu gece NBA lanetlendik Houston 55k Lakers 42k yedi bizden sigara paramız kalmadı 🤣
Hesabında 2 haneden fazla para tutan erkek 🌈İban almak için bankaya girip bakiyeyi 12₺ görmek istemiyorum 🤣 yine sinirlerim oynar