- 13,031
- 13,511
- 113
Şimdi 200 TL ile feleğin çemberinden yine 40 kez geçmeye calışayım
Atam izindeyiz yolundayız puahahahaha🤣🤣Ben kızı bile soymadan yiyom ne diyon senn
Allah'ın gazabi lekers üzerine olsunLakersa laneeeet
Kolay gelsin kardesim 🤣Şimdi 200 TL ile feleğin çemberinden yine 40 kez geçmeye calışayım
Kahpe Lakers kahpe HoustonLakersa laneeeet
Sağolasın iki gözümKolay gelsin kardesim 🤣
Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorumGün elini taşın altına koyma günüdür. Bu aziz millet bu fedakarlığı unutmayacak @Mrlbra
Houston degilde benim icin lakers bitmistirKahpe Lakers kahpe Houston
Savaş falan yok mu gaza geldikBen size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum
Nede olsa 3-1 den dönemeyiz gidip tatil yapalım en azından dediler hrraldeuHouston degilde benim icin lakers bitmistir
Attım hocamHesabında 2 haneden fazla para tutan erkek 🌈
@Barrios atamın IBAN atsana bana özelden sana zahmet
Vallaha cogu 3 1 seri icin oyle dusunuyom ama houston oyle takim degil aç adamlar fena hazirlanmis macaNede olsa 3-1 den dönemeyiz gidip tatil yapalım en azından dediler hrraldeu
Re* Gü* mu senin isim soyisimNede olsa 3-1 den dönemeyiz gidip tatil yapalım en azından dediler hrraldeu
Allah yardımcımız olsunSavaş falan yok mu gaza geldik
Canımızı aldı keşke donumuzu alsaydıYine NBA donunuzu almış hepinizin Smackdown = NBA show
Patladım 😄Re* Gü* mu senin isim soyisim
Kardesim benden alamaz puahhhaYine NBA donunuzu almış hepinizin Smackdown = NBA show
allah size ibret alın diye nba 'den @Erhan2121 i göndermiş hala nba oynuyorsunuz aq nefret ediyorum nefreet nba görünce elim ayağım titriyorCanımızı aldı keşke donumuzu alsaydı