- 25,063
- 24,003
- 113
Olmaz o sekil çekiliş konusuydu zaten çekilişte çıkanlara odul verilirse konu kapanirYok benim amacim smdi millet ayaklancak 5 kisi rollcu parasi biz atti hesabi yapalim burdan 1500 daha cikmasin adamin cebinden diye dedim
Olmaz o sekil çekiliş konusuydu zaten çekilişte çıkanlara odul verilirse konu kapanirYok benim amacim smdi millet ayaklancak 5 kisi rollcu parasi biz atti hesabi yapalim burdan 1500 daha cikmasin adamin cebinden diye dedim
2 kere daha yaz kanka her sayfada olsun buYok benim amacim smdi millet ayaklancak 5 kisi rollcu parasi biz atti hesabi yapalim burdan 1500 daha cikmasin adamin cebinden diye dedim
O zorunlu değilYok benim amacim smdi millet ayaklancak 5 kisi rollcu parasi biz atti hesabi yapalim burdan 1500 daha cikmasin adamin cebinden diye dedim
Kankammm ya bugün çok haklıPuahah valla az once moralim bozuldu da simdi keyfim yerine geldi hayatta paradan değerli şey sohbet muhabbetmis valla
Hee tamam ozaman seni dusunduk yaniO zorunlu değil
Cyber den şaşma atam ben her gece nba den los oluyorum zaten en cok sike suan nba de donuyor benceValla benim de moralim bozuktu nyaaa Houston maçında 55k hibe ettik
Kendın farklımısn laCyber den şaşma atam ben her gece nba den los oluyorum zaten en cok sike suan nba de donuyor bence
Duydular sanirim cok sukurK.pe eliza 70 dkdir odemedi parayinya
Valla NBA lanet Houstona o kadar verdik sonra Lakers 2. Per 28 atar dedik 27 de kaldı 1.50 varken 25ti 2 atış attı sadeceCyber den şaşma atam ben her gece nba den los oluyorum zaten en cok sike suan nba de donuyor bence
Günaydıngunaydin dostlar
Bende onu dedim zaten sürekli nba den kaybediyorum alpiye slota girmeden önce 1k attim 36.5ust sayi asist ribaund o bile gelmemiş ilk yari bittiğinde 27 diKendın farklımısn la
3. Çeyrek oyundan aldılarBende onu dedim zaten sürekli nba den kaybediyorum alpiye slota girmeden önce 1k attim 36.5ust sayi asist ribaund o bile gelmemiş ilk yari bittiğinde 27 di
Günaydın yavrum 🖐gunaydin dostlar
Bu sene lakers fena yedi milleti valla atam ins minne elerde kurtuluruz o takımdan ne yapacaklarını insan kestiremiyor çok yazık olmuşValla NBA lanet Houstona o kadar verdik sonra Lakers 2. Per 28 atar dedik 27 de kaldı 1.50 varken 25ti 2 atış attı sadece
Ben ilk yari bittiğinde 27 yapmıştı ondan sonra bakmadım geldi diye mac bitti baktım gelmemiş3. Çeyrek oyundan aldılar
Günaydın kardogunaydin dostlar
Çevirecek gibi bu maçıda pijlerBu sene lakers fena yedi milleti valla atam ins minne elerde kurtuluruz o takımdan ne yapacaklarını insan kestiremiyor çok yazık olmuş