- 31,595
- 23,301
- 113
7 nın ucu görünüyor
7 nın ucu görünüyor
Tambet çok geç oduyor çekimleri eskiden 5 dakika da oderdi simdi baya bekletiyor bide slotta hep bu siteden jackpot düşüyor o yuzden mecbur bu siteden devam ediyorumBen şimdi de acarım la boşum
Hala işleme bıle almamıslarTambet çok geç oduyor çekimleri eskiden 5 dakika da oderdi simdi baya bekletiyor bide slotta hep bu siteden jackpot düşüyor o yuzden mecbur bu siteden devam ediyorum
Yanlış7 nın ucu görünüyor
Bseyın ucu ama neyseYanlış
Ayenn 1 saatte anca ödüyorHala işleme bıle almamıslar
Sever misin bişeylerin ucunuBseyın ucu ama neyse
Dam üstünde un eler dam üstünde un eler dımdım dımmm dımmmSever misin bişeylerin ucunu
Bence seviyor atamSever misin bişeylerin ucunu
Manyakmısın la çok hz Yusuf'un kuyudan cıkmask lazımMinnesota nın 108 atması lazım lütfen bişeylerin yapın ya ali ya hızır hz kim varsa yetişsin
Uzasın o zaman boşuna hz kim varsa demedikManyakmısın la çok hz Yusuf'un kuyudan cıkmask lazım
Sen sus senın odemen gelmemısBence seviyor atam
Benim bekleyen ödemeem bile yokSen sus senın odemen gelmemıs
@Fterim1905 hocam yetis atamın sana ihtiyaci varUzasın o zaman boşuna hz kim varsa demedik
Valla yarim saat daha beklicem gelirse atarim sana gelmezse aksama artık yatacam gözlerim kanadiSen sus senın odemen gelmemıs
Sıkıntı atamMinnesota nın 108 atması lazım lütfen bişeylerin yapın ya ali ya hızır hz kim varsa yetişsin
Uzatma sart oldu suanSıkıntı atam
3Uzatma sart oldu suan