- 18,515
- 16,838
- 113
Fırıncı napmıs anlamadım parayı mı kaybetmiş la tüh
Mantıklı hacıYiyen namert 1 anneme attm gunduz gider alirim yemim diye 1 elizabete attim onuda 2 yaptim cekim beklylrum 35 dkdir gelsin anneme atip uyuycam. Uyaninca geri ister nakit cekerim
Istanbulda olsam gidip atmden cekyldum burda atm uzak yemim diye yontem bu napimMantıklı hacı
Atm yakın olması bazen iyideIstanbulda olsam gidip atmden cekyldum burda atm uzak yemim diye yontem bu napim
Evet bazen iyi nakite hastayim abin10 20 vurunca direk nakit kabarik oluyo cep cok severim 😁Atm yakın olması bazen iyide
Ula erhan gene boş gecmemıssın geceyıUlan bir tane mavi yerine yeşil gelse 70k alıyordum Allah kahretsin
6 saatir oynuyorum pert oldum valla bi tane yeşil gelseydi mavi yerine emeğimin karşılığını alacaktım olmadiUla erhan gene boş gecmemıssın geceyı
Ulan bir tane mavi yerine yeşil gelse 70k alıyordum Allah kahretsin
Harbi her gece vuruyon erooooUla erhan gene boş gecmemıssın geceyı
Yorulduysan ver sıfreyı devam edım kankam6 saatir oynuyorum pert oldum valla bi tane yeşil gelseydi mavi yerine emeğimin karşılığını alacaktım olmadi
Bu emeğinin karşılığını almamış halin mi kardeşim6 saatir oynuyorum pert oldum valla bi tane yeşil gelseydi mavi yerine emeğimin karşılığını alacaktım olmadi
gözlerimiz yollarda kaldı ustaHarbi her gece vuruyon eroooo
Tam bır cici kuşHarbi her gece vuruyon eroooo
Nedengözlerimiz yollarda kaldı usta![]()
Yaw ole deme atam 1 yeşile ihya olurdum 4k yi ne yapayım ben simdi 70k gitti ona yanıyorum suanBu emeğinin karşılığını almamış halin mi kardeşim
dün kü paylaşımında ödül kazandık.
Sırf jackpot 6 7 kere düşürdüm bugune kadar hep küçük te kaldım bi büyük vursam çok rahatlicam da olmuyor işte sans yokBu emeğinin karşılığını almamış halin mi kardeşim
NBA yok muYaw ole deme atam 1 yeşile ihya olurdum 4k yi ne yapayım ben simdi 70k gitti ona yanıyorum suan
O ayrı ama emeğinin karşılığını aldın kardeşim bana duyar kastırma 4k ya insanlar 5-6 gün çalışıyor sen 6 saat telefon başında oturdum çok yoruldum diyon bu z kuşağı neden böyle 😎🤣Yaw ole deme atam 1 yeşile ihya olurdum 4k yi ne yapayım ben simdi 70k gitti ona yanıyorum suan