La bu uyuya kaldı gene hee geçende 4 te gıtcem dıye 7 de gıttı yokmu numarası kımsedeZınqqq
Günaydın yenmemesı mı lazımdıKALKIN SABAH OLDU
Allah'ın lanetli gününe günaydın Houston allah seni alsın elen aw takımı
O kadar atmaması lazımdı tarihinde hiç 4 per 30+ atmış mı kahpelerGünaydın yenmemesı mı lazımdı
Gecmıs olsun kankiO kadar atmaması lazımdı tarihinde hiç 4 per 30+ atmış mı kahpeler
131 çok harbıden o takıma 120 anca olurdu247 ney aw ya deli oldım sabah sabah 247 ney
Alperen yakti bizi kral 1 ribont 1 asist yapsa 17 oran geliyoduKALKIN SABAH OLDU
Allah'ın lanetli gününe günaydın Houston allah seni alsın elen aw takımı
Kenara aldılar 3. ÇeyrekAlperen yakti bizi kral 1 ribont 1 asist yapsa 17 oran geliyodu
Fark 14 e inince son 5 dk tekrwr oyuna girdi 6 fpulle oyun dışında kaldiKenara aldılar 3. Çeyrek
Kardeşim ben takıma Söviyorim sen niye gülücük tepkime yapıyon 🤣Fark 14 e inince son 5 dk tekrwr oyuna girdi 6 fpulle oyun dışında kaldi
Cyber dısına çıkmaKardeşim ben takıma Söviyorim sen niye gülücük tepkime yapıyon 🤣
Pskoloji kalmadi reis bu gece adam odul diye bizlere 100 er tl kesintiler icinde 97 tl atti napalimKardeşim ben takıma Söviyorim sen niye gülücük tepkime yapıyon 🤣
Sen cekımı naptın laPskoloji kalmadi reis bu gece adam odul diye bizlere 100 er tl kesintiler icinde 97 tl atti napalim
Bugün atatürk fotolular kaybetmıs 😔Ah Alperen ah bir bende bir sayı bir ribont ile 22 oranı yedim(54k)
Cektim yalvar yakar kavga gurultu 2110.Sen cekımı naptın la
Keyfın yerinde ezme parayı kırayı ödeCektim yalvar yakar kavga gurultu 2110.
Yiyen namert 1 anneme attm gunduz gider alirim yemim diye 1 elizabete attim onuda 2 yaptim cekim beklylrum 35 dkdir gelsin anneme atip uyuycam. Uyaninca geri ister nakit cekerimKeyfın yerinde ezme parayı kırayı öde