- 12,760
- 6,056
- 113
La bnus aldik betewin 790 a 790 10 cekemuoz10K yap 10
La bnus aldik betewin 790 a 790 10 cekemuoz10K yap 10
Yapma be abi dur bakicamÇek kullan parayı dayı bi adım daha atarsan çukura denk gelir söyleyim
Kaç çekiyonLa bnus aldik betewin 790 a 790 10 cekemuoz
Sen bilirsin dayı şurada tüm gün 200-300 arıyoruz piç etme diye dedim he işine karışmak değil amacım sevdiğimdenYapma be abi dur bakicam
Valla kimisine 10 kat yap 9 cek demisler kimisi cekmis anlamadim ben bi ufaktan talep vericrm smdiKaç çekiyon
Ver reisValla kimisine 10 kat yap 9 cek demisler kimisi cekmis anlamadim ben bi ufaktan talep vericrm smdi
Yok haklisin 3 gundur sitelrr bnus veddi 300 400 cektim eve bseyler aldim halim harap buju kaybetme luksjm yok talep vercemSen bilirsin dayı şurada tüm gün 200-300 arıyoruz piç etme diye dedim he işine karışmak değil amacım sevdiğimden
Örnek 2800 mü çek babba 2k yı al ev ihtiyacı 800 ü dene tekrar kaybedrrsende kime allah ne verdiyse bölüşüyoz zatenYok haklisin 3 gundur sitelrr bnus veddi 300 400 cektim eve bseyler aldim halim harap buju kaybetme luksjm yok talep vercem
790 dusuyor cekimde bakalim ayarliycam baskanimÖrnek 2800 mü çek babba 2k yı al ev ihtiyacı 800 ü dene tekrar kaybedrrsende kime allah ne verdiyse bölüşüyoz zaten
inanırmısın işyeri kapandı işsiz kaldım bende 3 haftadır Allahtan bekarım kod vs ile kazanç sağlayıp çekim yapıyorum burdan sağolsunlar 2 3 arkadaşın rollerini takip ediyorum kazandıklarında ödül veriyorlar geçiniyoruz bir şekilde yaz sezonu açılsında işe çağıracaklar diye bekliyorum.Yok haklisin 3 gundur sitelrr bnus veddi 300 400 cektim eve bseyler aldim halim harap buju kaybetme luksjm yok talep vercem
Tepeyi görüp dibe cakilmak en kötüsü bende 8 aydir issizim hakkmizda hayirlisi toparlamak laziminanırmısın işyeri kapandı işsiz kaldım bende 3 haftadır Allahtan bekarım kod vs ile kazanç sağlayıp çekim yapıyorum burdan sağolsunlar 2 3 arkadaşın rollerini takip ediyorum kazandıklarında ödül veriyorlar geçiniyoruz bir şekilde yaz sezonu açılsında işe çağıracaklar diye bekliyorum.
zoruma gidiyor şurda kod kovalamak rolling takip etmek ama durumlar zor kardeşim Allah yardımcımız olsun.
30 yaşımdayım toplasan 1 sene çalışmamışımdırTepeyi görüp dibe cakilmak en kötüsü bende 8 aydir issizim hakkmizda hayirlisi toparlamak lazim
Gel yanıma30 yaşımdayım toplasan 1 sene çalışmamışımdır
Smdi bsey olmazda usta ilerde yas 50 olunca emeklilik lasim yapma ssk onemli30 yaşımdayım toplasan 1 sene çalışmamışımdır
Sahibindene girip günlük iş bak dostum kodla modla bu iş yürümez Urfa Harran'da yaşamıyorsaninanırmısın işyeri kapandı işsiz kaldım bende 3 haftadır Allahtan bekarım kod vs ile kazanç sağlayıp çekim yapıyorum burdan sağolsunlar 2 3 arkadaşın rollerini takip ediyorum kazandıklarında ödül veriyorlar geçiniyoruz bir şekilde yaz sezonu açılsında işe çağıracaklar diye bekliyorum.
zoruma gidiyor şurda kod kovalamak rolling takip etmek ama durumlar zor kardeşim Allah yardımcımız olsun.
Doğrudur dayıSmdi bsey olmazda usta ilerde yas 50 olunca emeklilik lasim yapma ssk onemli
Koydum PiayaPiabella Nisan'da yatırımı olana 250 freebet eklemiş 2 maç 1.9 oran min max 1000 çekim
Arkadaş arkadaşın pezevengidir dkskdGel yanıma