- 2,811
- 1,833
- 113
Ben bugum 100 150k 100x balik kacirdim terimDede tam œ 37 liramiz vardı 3ten farm atiodum 250x attı ama bağlamadı
Ben bugum 100 150k 100x balik kacirdim terimDede tam œ 37 liramiz vardı 3ten farm atiodum 250x attı ama bağlamadı
Ben yokumAramayın beyaz adamı uyanınca gelir Metin gitsin gelecekmiş
Geçmiş olsun dost bu şansla iyi yaşıyoruz zatenBen bugum 100 150k 100x balik kacirdim terim
O sevıyede yokluk yasamadık çok şükürBanka hesaplarınızı kiralamıyonuz dimi facebook da bi gruba girdim neler neler mağdurlar
İyi bari valla bende çok battım sıçtım ama hiç aklımdan geçmedi okudukca dehşete düşüyomO sevıyede yokluk yasamadık çok şükür
Ula ha hesabını vermıssın ha neyse solemıcem ban yerım puhahaİyi bari valla bende çok battım sıçtım ama hiç aklımdan geçmedi okudukca dehşete düşüyom
Söyle sil hemen kimse yokUla ha hesabını vermıssın ha neyse solemıcem ban yerım puhaha
Hocam kasan yoksa payco salDede tam œ 37 liramiz vardı 3ten farm atiodum 250x attı ama bağlamadı
👏Hocam kasan yoksa payco sal
Işte doğdu güneşim ama paycom yok diye bilerek payco Dion demi dostHocam kasan yoksa payco sal
Pastacı uyuyor mu hâlâ
Uyusun ya yoruldu bugün bahaPastacı uyuyor mu hâlâ
AybenIşte doğdu güneşim ama paycom yok diye bilerek payco Dion demi dost
Paycosu kapanmayan erkek🌈Işte doğdu güneşim ama paycom yok diye bilerek payco Dion demi dost
Atıyorum
Hiç açmadım ki payco sadece papara kullaniom kapatmıolar zaten. Çünkü papara kart da kullaniom alışverişte falanPaycosu kapanmayan erkek🌈