KankammmYemin ederim hiç bi zaman hesapta 0 liram olmadi en az 1 lira olur kendimi onlan motive ederim
KankammmYemin ederim hiç bi zaman hesapta 0 liram olmadi en az 1 lira olur kendimi onlan motive ederim
Aslm abla
NaberAslm abla
2 tel taksidi ödedim 2 fatura toplam 12k 15k de kredi borcunu ödedim ve bunu 2k len yaptim ve bunu ben nasil yaptim hala kendime inanmıyorum ümitsiz olma abi ben yaptıysam sende çok rahat yaparsin810001987973 no’lu aboneliğinize ait 20250414 son ödeme tarihli borcunuz bulunmakta olup ilgili borcun ödenmemesi halinde 20250502 tarihi itibariyle gaz akışınız durdurulacaktır. Ödeme noktalarımız için: https://bit.ly/ÖdemeNoktaları
Allah hepimize toplu ölüm versin
Kötüyüm cepte kuruş yok
Vezneden alcan kanka puahahah
Ulan dilinize düştük bir kere iyi mi puajja neyse gelecek aydan itibaren öyle bir sorun olmayacak artik her sey kontrol altindaVeznenin hesaba
İnanır mısın şu an konudaki 5 kişiyi topla cebinde 10 tl çıkmaz1 k yollayana 3 k yollarimfaizli puhahaha gununuzgunaydin olsun
Houston alırmı bugün hocam çok kritik soruUlan dilinize düştük bir kere iyi mi puajja neyse gelecek aydan itibaren öyle bir sorun olmayacak artik her sey kontrol altinda
Puahha 2 kjside olabilir bence büyük konusmaİnanır mısın şu an konudaki 5 kişiyi topla cebinde 10 tl çıkmaz
cuma zenginiz puhahahaİnanır mısın şu an konudaki 5 kişiyi topla cebinde 10 tl çıkmaz
O bende de yokKötüyüm cepte kuruş yok
Kankammmcuma zenginiz puhahaha
Konuda değil onlarda🤣Puahha 2 kjside olabilir bence büyük konusma
Ben de 2 çerçeve vardı yeni daha seksi modellerden almam lazım diyelim ege fotomu gördü ıslansın hemenIyi bir cam iyi bir cerceve 3k civari
Kim la çökelim hemenPuahha 2 kjside olabilir bence büyük konusma
@sapsap10 dıkkat et kankamm dercuma zenginiz puhahaha
sakire cay yok@sapsap10 dıkkat et kankamm der