- 36,933
- 37,106
- 113
Yalvarırım dmden ayrıl ve gelecek mesajları kabul etmeKardeşim sevgilin miyim ben senin neden sabah akşam dm'den günaydın iyi gecelr yazıyon 🤣
Yalvarırım dmden ayrıl ve gelecek mesajları kabul etmeKardeşim sevgilin miyim ben senin neden sabah akşam dm'den günaydın iyi gecelr yazıyon 🤣
Osman kayalıklardan atladıOsman biseyler deniyor
Saçma salak sayı çıktı son 2 dkOsman kayalıklardan atladı
Teke tek de seni indiririm ağabeyOsman kayalıklardan atladı
Gelırken 2 kısı daha getır kafa kafaya olsun gücümüzTeke tek de seni indiririm ağabey
Günaydın dün gece sonunu goremedık lâ naptınGünaydın hayırlı cumalar
Volkan konak - elimuze verdulerGünaydın dün gece sonunu goremedık lâ naptın
Sıvas otelVolkan konak - elimuze verduler
Bu arada çekim falan yapmadım aw tam tersi kaybettim sabah neden böyle bişey yaptım anlamadım sadece metine atmak için girmiştim paparaya alışkanlık 🤣
Allah büyük bi şekil para çözüp comeback atıcazSıvas otel
Olsun olsun paylaşmak iyidir küreğine kuvvetBu arada çekim falan yapmadım aw tam tersi kaybettim sabah neden böyle bişey yaptım anlamadım sadece metine atmak için girmiştim paparaya alışkanlık 🤣
O ne la come mome adanalısın senAllah büyük bi şekil para çözüp comeback atıcaz
D A Y A N A M A M A KBu arada çekim falan yapmadım aw tam tersi kaybettim sabah neden böyle bişey yaptım anlamadım sadece metine atmak için girmiştim paparaya alışkanlık 🤣
Sevaptan pay aldık sabah sabahBu arada çekim falan yapmadım aw tam tersi kaybettim sabah neden böyle bişey yaptım anlamadım sadece metine atmak için girmiştim paparaya alışkanlık 🤣
Ne diyü lan bu aminüyümO ne la come mome adanalısın sen