- 12,094
- 11,828
- 113
Öbür dünyaya gidiyorum yol uzun haliyleNabıyon sen hergün yolda acıklaman var mu
Öbür dünyaya gidiyorum yol uzun haliyleNabıyon sen hergün yolda acıklaman var mu
Sen çok çabuk salıyorsun kendını yaşam enerjını düşük tutuyorsun yükseltmen lazımÖbür dünyaya gidiyorum yol uzun haliyle
5k dan aşağı para olmadi mi hesapta düşüyor benim enerjiSen çok çabuk salıyorsun kendını yaşam enerjını düşük tutuyorsun yükseltmen lazım
Herşey para degıl reıs hayat devam ediyor cıcekler açmış kuşlar uçuyor5k dan aşağı para olmadi mi hesapta düşüyor benim enerji
Edebiyat yapma 5k gönderHerşey para degıl reıs hayat devam ediyor cıcekler açmış kuşlar uçuyor
Bıyere varamıcaz ümitsiz vakaEdebiyat yapma 5k gönder
2 kişiAcımam 2 kısı dısında herkesı bır bırıne kırdırırırım
Dm2 kişi
Etıket atarsam kırmızı yazı gelır buraya puhaha2 kişi
Bildirir olum metin napıyoEdebiyat yapma 5k gönder
Sabah sabab ekmek çıktı bızeBildirir olum metin napıyo
Şaşırmam vallaBildirir olum metin napıyo
Kardeşim sevgilin miyim ben senin neden sabah akşam dm'den günaydın iyi gecelr yazıyon 🤣Sabah sabab ekmek çıktı bıze
Sırtımızda yer kalmadı metinSabah sabab ekmek çıktı bıze
Nude?Kardeşim sevgilin miyim ben senin neden sabah akşam dm'den günaydın iyi gecelr yazıyon 🤣
Küreğine sağlıkKardeşim sevgilin miyim ben senin neden sabah akşam dm'den günaydın iyi gecelr yazıyon 🤣
Aynen son topla yenilmis zaten yanindakide gitmis iyiki yatmis bizimkiIndiana neler yaptı neler abbovvvv @butragueno
KürekKüreğine sağlık
PujahhahahahKardeşim sevgilin miyim ben senin neden sabah akşam dm'den günaydın iyi gecelr yazıyon 🤣
Kazma