- 80,240
- 53,074
- 113
Indinin sahasi ve favori .. nba de o farrk bisey degil ama karsida da yunan tanrisi antetekumpo var puahah8 sayı farka rağmen 1.70 oranı var indiana'nın anlamadım tam
Indinin sahasi ve favori .. nba de o farrk bisey degil ama karsida da yunan tanrisi antetekumpo var puahah8 sayı farka rağmen 1.70 oranı var indiana'nın anlamadım tam
Arjantin’de yılda 2 maç üst oluyor, bugün diğeri üst olmus, umarım gelirNewells üst olsa bari 1k freebet den balinaya giderim direk
antetekumpo mu ohaaaaaIndinin sahasi ve favori .. nba de o farrk bisey degil ama karsida da yunan tanrisi antetekumpo var puahah
Geçen gün Brezilya’dan vazgeçmedik mi hoca ah hoca ahUmarım gün yüzü görmezsin Fortaleza
Sen rahatta kal ben oynadim diye yenilir 20 fark bile yerantetekumpo mu ohaaaaa
sdgsdgdsgsd
Tatava yapma kodcu Indiana kazanırsa ne verio kupon ondan haber etantetekumpo mu ohaaaaa
sdgsdgdsgsd
Sakatlandi girmeyecek dhaTurner 14.5 üst dedik kardeşim size maç başı daha 2 periyot var adam 12 atmış
51-51 olduSen rahatta kal ben oynadim diye yenilir 20 fark bile yer
İkisine de üst 2.9 dan bakalım 🤣Arjantin’de yılda 2 maç üst oluyor, bugün diğeri üst olmus, umarım gelir
PUAHAHHA ölse şaşırmayız kralSakatlandi girmeyecek dha
Geriye dustu bile yattik puahahMilwa alır büyük ihtimalle
250 desen 2K olur gelsinİkisine de üst 2.9 dan bakalım 🤣
Şakaydi ama oyuncu bahsi belirsiz yav puhahPUAHAHHA ölse şaşırmayız kral
Yav üçüncü lig takımına karşı oynuyor bir zahmet de yensin bunlarıGeçen gün Brezilya’dan vazgeçmedik mi hoca ah hoca ah
Gel gel panayır gibi 🤣Olm burda ne güzel ortam varmış, aktif promo kod konusunda beynim uyuşmuştu iyi geldi sdlşgkdsgşl