Kankamm2Milvaki kazanir franca maci 163.5 olursa sabaha zinklarim 2 kisi beyler ben her an uyuyabilirm
Kankamm2Milvaki kazanir franca maci 163.5 olursa sabaha zinklarim 2 kisi beyler ben her an uyuyabilirm
Milvaki yenilir gibi indi cok iyi ama ante babaya guvendik bakalimTebrikler hocam şimdiden
Ante triple doubleye gidioMilvaki yenilir gibi indi cok iyi ama ante babaya guvendik bakalim
39.5 oynamışsındır sen bunaHay sıçayım francasına ya yattık gene
Maalesef minas geldi bu yattı39.5 oynamışsındır sen buna
Aynen ona ayarlamis sankiAnte triple doubleye gidio
KankammmmmAynen ona ayarlamis sanki
Aynen hocam o yüzden bastırır o dahaAynen ona ayarlamis sanki
Geçmiş olsun 3 dk toplam bos geçtiMaalesef minas geldi bu yattı
Milwa alır büyük ihtimalleEkli dosyayı görüntüle 776945
NBA'den anlayan var mı gelir mi bu ya, freebet vardı da min 1.90 oran şartı istiyordu salladım bunu yazdım![]()
Minasta yatti galiba kactan aldin la kac dkdir sayi cikmadiMaalesef minas geldi bu yattı
NBAden anlamam ama gelmezEkli dosyayı görüntüle 776945
NBA'den anlayan var mı gelir mi bu ya, freebet vardı da min 1.90 oran şartı istiyordu salladım bunu yazdım![]()
36.5 franca 39.5 du anasını satayımMinasta yatti galiba kactan aldin la kac dkdir sayi cikmadi
Ben tersini oynadim ama indi formda baya ve favori gelebilirEkli dosyayı görüntüle 776945
Futbolu da gördük evet bende hatalı oynuyorum 1.29 oranda gelmedi bugünErhan sana üzülmüyorum seni tanıdıgım günden beri ortalama 2 ay hergün nba oynarsın sadece ve hep eline veriyor nba biraz git futbol tenis başka bok oyna şansını değiştirmeye çalış az
8 sayı farka rağmen 1.70 oranı var indiana'nın anlamadım tamBen tersini oynadim ama indi formda baya ve favori gelebilir
Franca cok iysiydi ms baremi 168 den 158 e indi36.5 franca 39.5 du anasını satayım