- 30,149
- 22,112
- 113
Korktu 2 yı yerım dıyeArsenal bok etti geride olmasına rağmen çok kontrollü ve defansif oynadı 70 ten sonrada haklı olarak psg maça yattı
Korktu 2 yı yerım dıyeArsenal bok etti geride olmasına rağmen çok kontrollü ve defansif oynadı 70 ten sonrada haklı olarak psg maça yattı
Dınarmuma olmayaydı keşkeArsenal bok etti geride olmasına rağmen çok kontrollü ve defansif oynadı 70 ten sonrada haklı olarak psg maça yattı
Kendi evinde ne korkusu yav mal bunlar netKorktu 2 yı yerım dıye
Gormedın mı arkaya adam kaçar dıye defans bozmadı kankammKendi evinde ne korkusu yav mal bunlar net
kanka alakası yok pozisyona giremediler doğru düzgün girilen pozisyonlar çöp çok üst düzey tedbirli futbol döndüDınarmuma olmayaydı keşke
Interneti kapattım 15-20 dk önce uyumaya çalıştım içim içimi yedi resmen uyuma uyuma diye. Interneti bı açtık gene yüzümüz kızardı
Lan uyusan ben ordaydım güle güle ezInterneti kapattım 15-20 dk önce uyumaya çalıştım içim içimi yedi resmen uyuma uyuma diye. Interneti bı açtık gene yüzümüz kızardı
Artık kaybedene kadsr uyku yok metinimLan uyusan ben ordaydım güle güle ez
Erhan 6k aldı az önce sen bilirsin başka bırı vardır belkı ihtiyaçlı@butragueno ben sadece kayıtlılara attığım için erhan hep araya kaymıyor sana attım şimdi onu erhan atsaama
heyacan yaptik tmmsdir puahha@butragueno ben sadece kayıtlılara attığım için erhan hep araya kaymıyor sana attım şimdi onu erhan atsaama
2-3 tane net kurtarışı var 2 kalecinin de kısa mesafeden nasıl refleks o kardeşim Muslera oldu hepsi 1i grse bizim iş tamamdıkanka alakası yok pozisyona giremediler doğru düzgün girilen pozisyonlar çöp çok üst düzey tedbirli futbol döndü
Erhanın 6k sı var suatta dursun@butragueno ben sadece kayıtlılara attığım için erhan hep araya kaymıyor sana attım şimdi onu erhan atsaama
ilk yarı psg 1.5 üst olsa 4k alıyorum ayrı kuponda karşılıklı gol olsa 7.700 alıyorum gün sonunda metinin skini aldık elimize2-3 tane net kurtarışı var 2 kalecinin de kısa mesafeden nasıl refleks o kardeşim Muslera oldu hepsi 1i grse bizim iş tamamdı
@Erhan2121 zink@butragueno ben sadece kayıtlılara attığım için erhan hep araya kaymıyor sana attım şimdi onu erhan atsaama
Var evet olmayanlar varErhanın 6k sı var suatta dursun
Küçük şeyler almışsın gün sonunda değmemişilk yarı psg 1.5 üst olsa 4k alıyorum ayrı kuponda karşılıklı gol olsa 7.700 alıyorum gün sonunda metinin skini aldık elimize
Kanka elımde kalan bır o var almayın lâ olmazmıilk yarı psg 1.5 üst olsa 4k alıyorum ayrı kuponda karşılıklı gol olsa 7.700 alıyorum gün sonunda metinin skini aldık elimize
İndiana bitmiştir oErhanın 6k sı var suatta dursun