- 22,435
- 23,079
- 113
Ben hala özet izliyorum belki gol olur diyeAtam lütfen bir dhaa futbola yuksek basma cybera bas puahh
Ben hala özet izliyorum belki gol olur diyeAtam lütfen bir dhaa futbola yuksek basma cybera bas puahh
Borç x2 oldu demez umarım3 hane bi sey
Kim la bu adamAdama gönderdim parayı tutarı görüp daha çok sinirlenebilir
HocjşwfjlwljfwlhfhlqflhqxlhBen hala özet izliyorum belki gol olur diye
Nasıl keyıflı gülüyo keyfı yerındeHocjşwfjlwljfwlhfhlqflhqxlh
Ya bi işin karşılığı adama verecek var mafoldum 3 gündür yalvarırım katlayın gelin şu paraları kalan borç 6.500₺Kim la bu adam
Bıtanesıde demıyor kı metınım kankamm neden yok ulan ferdi hak verdık durup duruken 😀😀
Onlar yokkende sen vardın kankamBıtanesıde demıyor kı metınım kankamm neden yok ulan ferdi hak verdık durup duruken 😀😀
OkOnlar yokkende sen vardın kankam
Aynen ramos direğe vurmaz belkiÖzet bile değilmiş mwçın tekrarı imiş TRT spor'da dk 21 hadi 1 gol lan
Ula net 2 penaltı verilmemişAynen ramos direğe vurmaz belki
Harbi o macta 2. Gol olmamasi aciklanamazBen hala özet izliyorum belki gol olur diye
İlk yarı kvaratsın pozisyon penanltıydı bence netUla net 2 penaltı verilmemiş
500 u katlasaydin keske la anlami olmaz kiYa bi işin karşılığı adama verecek var mafoldum 3 gündür yalvarırım katlayın gelin şu paraları kalan borç 6.500₺
Resmen maçı mahvetmişlr şimdi açık bahşs yokken daha net izleniyor tarafsızİlk yarı kvaratsın pozisyon penanltıydı bence net
Kankamm500 u katlasaydin keske la anlami olmaz ki
Kanka şimdiye kadar Salih attıkça gönderseydim bitmişti ya da çok az kalmıştı, sağlıklı bi kafada olmadığım için katlayamıyorum vallaha500 u katlasaydin keske la anlami olmaz ki
Arsenal bok etti geride olmasına rağmen çok kontrollü ve defansif oynadı 70 ten sonrada haklı olarak psg maça yattıResmen maçı mahvetmişlr şimdi açık bahşs yokken daha net izleniyor tarafsız