- 80,240
- 53,074
- 113
Neyse metinim söz maasi aldimgimda bu rolu yapacaz bak herkes yapma dedi helal valla duygulandim puahjaBence kırmaz senı
Neyse metinim söz maasi aldimgimda bu rolu yapacaz bak herkes yapma dedi helal valla duygulandim puahjaBence kırmaz senı
KankammmAz gıdermısn ikna olmak uzere
5 nde bende alıyorum maaş söz sanaNeyse metinim söz maasi aldimgimda bu rolu yapacaz bak herkes yapma dedi helal valla duygulandim puahja
Laws promo kodda mi takilsak ne karliymis puajaLan yok çık şu forumdan artık😅
Metinim nerde çalışıyon uyuyom uyanıyom forumdasın🤣5 nde bende alıyorum maaş söz sana
Havadan paraLaws promo kodda mi takilsak ne karliymis puaja
Ekmek yok ya bi baktım daLaws promo kodda mi takilsak ne karliymis puaja
Devlet işi issızlık maasıMetinim nerde çalışıyon uyuyom uyanıyom forumdasın🤣
Allah kolaylık versinDevlet işi issızlık maası
Kral istifa etti tazminat icin puajjaMetinim nerde çalışıyon uyuyom uyanıyom forumdasın🤣
Biz sana güvenmiyoruz yanlız o yüzden parayı bana at. Veznecile selfi attığın an parayı atarım hesabinaNeyse metinim söz maasi aldimgimda bu rolu yapacaz bak herkes yapma dedi helal valla duygulandim puahja
Aynen sonra zara gitsinBiz sana güvenmiyoruz yanlız o yüzden parayı bana at. Veznecile selfi attığın an parayı atarım hesabina
Özel bılgılerı verme ben senın veteriner olduğunu soluyormuyımKral istifa etti tazminat icin puajja
Ne zara birader siz de beni iyice kumarbaz yaptınızAynen sonra zara gitsin
Veteriner miÖzel bılgılerı verme ben senın veteriner olduğunu soluyormuyım
Bu bonusu alirken baktim 4k yap 1k cek 1k olmasi bir işaret dedim yoksa kullanmazdim bile puahaEkmek yok ya bi baktım da