- 31,262
- 28,841
- 113
Dolandırmaya calismasan adam gene atio la zaten oluncaYok salihi dolandırcam az
Dolandırmaya calismasan adam gene atio la zaten oluncaYok salihi dolandırcam az
Serengeti de akşam yemegı pujajaj
Gerçekler acıdır sen niye inliyonİşte bu mesaja ankarayı inlettim
4 yap 1 çekLa 500 çekim 1k değil ki
La vallaha yarin sabaha lazim yoksa roll yapardik yapsak mi bir adim sonra 1k ayiririz puauaha kesin yatar ama
İnlettim dedim inledim demedim herhalde Türkçende yokGerçekler acıdır sen niye inliyon
Yap yap boşver saldıracak yer arıyorumLa vallaha yarin sabaha lazim yoksa roll yapardik yapsak mi bir adim sonra 1k ayiririz puauaha kesin yatar ama
İnledin inledinİnlettim dedim inledim demedim herhalde Türkçende yok
Tuh be hocam 2k dan batırdım bende bilseydim 1k daha özenerek zar atardim4 yap 1 çek
Salihİnledin inledin
Lâ gıt odemenı yap arama sonra paraLa vallaha yarin sabaha lazim yoksa roll yapardik yapsak mi bir adim sonra 1k ayiririz puauaha kesin yatar ama
Sıhhiye köprüsü tarafiysa çok sesini çıkarma derim dost sıkıntıİşte bu mesaja ankarayı inlettim
Sakın aklından bile geçirmeLa vallaha yarin sabaha lazim yoksa roll yapardik yapsak mi bir adim sonra 1k ayiririz puauaha kesin yatar ama
1k la tam lazim olan miktar puhaahaHepsı cekılebılıyor mu kankammmm
Kaybetmekren bıkmadın mu olım puahajaj umarım 1inde böyle saçmalıklar yapmazsınYap yap boşver saldıracak yer arıyorum
Hatta bana at öğlen 12 gıbı benı bulLa vallaha yarin sabaha lazim yoksa roll yapardik yapsak mi bir adim sonra 1k ayiririz puauaha kesin yatar ama
Fırıncıyı bağırtıyorumSıhhiye köprüsü tarafiysa çok sesini çıkarma derim dost sıkıntı
Yalvarırım 1 nde oderım puahahKaybetmekren bıkmadın mu olım puahajaj umarım 1inde böyle saçmalıklar yapmazsın
Hocam bu işin raconu budur. Bir adım denemeden gidip borcunu ödeyen erkek 🌈La vallaha yarin sabaha lazim yoksa roll yapardik yapsak mi bir adim sonra 1k ayiririz puauaha kesin yatar ama
Klasik sonKaybetmekren bıkmadın mu olım puahajaj umarım 1inde böyle saçmalıklar yapmazsın