- 80,249
- 53,086
- 113
Beraber aglayabiliriz istersen30 yaşına girmek üzereyim yemin ederim ağlıcam
Beraber aglayabiliriz istersen30 yaşına girmek üzereyim yemin ederim ağlıcam
Eve alışveriş yaptım lâ pırasa marulOlum hani özel orana 500 bascam diyip 500 aldın 50 mi bastın 450 nerde metiiiinnn
Hilaller genelde yemeye odaklıdırBildirim gelirse derim sıfırın sıfırı hilal 1 gol atamadı 90 dk maç izledim yemin ederim ivan bebek faciası döndü
Kanka benim harbi cok ciddi artık yarına 3 gündür küfür kıyamet erteliyorum şu an umut da sıfır kasa da 0Beraber aglayabiliriz istersen
Ya yemin ederim çok zeki adamsin bildirime göre abi sekil yapacan olemi puahahBildirim gelirse derim sıfırın sıfırı hilal 1 gol atamadı 90 dk maç izledim yemin ederim ivan bebek faciası döndü
🤯Eve alışveriş yaptım lâ pırasa marul
Erhan tasak yapacak bi modda değilim kardeşimYa yemin ederim çok zeki adamsin bildirime göre abi sekil yapacan olemi puahah
O kupon gelirse 1-2 FAİZ ile veririm gelmezse beraber ağlarızKanka benim harbi cok ciddi artık yarına 3 gündür küfür kıyamet erteliyorum şu an umut da sıfır kasa da 0
Valla bende ayni 0 hareket yokKanka benim harbi cok ciddi artık yarına 3 gündür küfür kıyamet erteliyorum şu an umut da sıfır kasa da 0
Ne veriyon 7 miO kupon gelirse 1-2 FAİZ ile veririm gelmezse beraber ağlarız
Özür dilerimErhan tasak yapacak bi modda değilim kardeşim
Sana veririm gelirse kuponValla bende ayni 0 hareket yok
Ben özür dilerim sinirlerim bozuk Ferdi de telegramdan küfür etmiş hayatına kayacam onunÖzür dilerim
O zaman ama param bile kalmıyor 🤯🤣 1-2k veririz ertelrriz adamı 1-2 gün dahaNe veriyon 7 mi
Cidden bu ferdi ne istiyor senden neyin parasını istiyorBen özür dilerim sinirlerim bozuk Ferdi de telegramdan küfür etmiş hayatına kayacam onun
Yarın geceyi bi buldursak gece ayın 1i para isticek cok adam var da işteO zaman ama param bile kalmıyor 🤯🤣 1-2k veririz ertelrriz adamı 1-2 gün daha
İşte gelirse 1-2 atarıx susar 1 gün dahaYarın geceyi bi buldursak gece ayın 1i para isticek cok adam var da işte
Ya 250₺ borcu vardı 500!i₺ attı 250₺ fark istiyor dün tamam dedim borcum var sana ödeyeyim para olunca bugün küfür etmiş 2 cihan bi araya gelse vermem ococuga paraCidden bu ferdi ne istiyor senden neyin parasını istiyor
Sana kaliyor mu biseylerSana veririm gelirse kupon