- 18,515
- 16,838
- 113
Kuponu at acilİşte gelirse 1-2 atarıx susar 1 gün daha
Kuponu at acilİşte gelirse 1-2 atarıx susar 1 gün daha
Konu var ya çekilişKuponu at acil
Ana para kalıyor gibi 7-8 🤣Sana kaliyor mu biseyler![]()
Engelle laYa 250₺ borcu vardı 500!i₺ attı 250₺ fark istiyor dün tamam dedim borcum var sana ödeyeyim para olunca bugün küfür etmiş 2 cihan bi araya gelse vermem ococuga para
Sıötık forumda mı kuponKonu var ya çekiliş
Kanka bakalim ya cikarsa bisey 1k zor degil en son care seni birakalim o zmanAna para kalıyor gibi 7-8 🤣
Bosver takma onu engelle gecYa 250₺ borcu vardı 500!i₺ attı 250₺ fark istiyor dün tamam dedim borcum var sana ödeyeyim para olunca bugün küfür etmiş 2 cihan bi araya gelse vermem ococuga para
3K dağıtım yapıyormus begendim 300₺ 300₺dirKanka bakalim ya cikarsa bisey 1k zor degil en son care seni birakalim o zman
Kardesım sen neden kupon yapıyorsun yatsada aynı durumdasın tutsa da cebıne bşey gırmıyor puhahhaSana veririm gelirse kupon
Ego tatmin ediyorum parayla işim yokKardesım sen neden kupon yapıyorsun yatsada aynı durumdasın tutsa da cebıne bşey gırmıyor puhahha
Losers ekibine çıksada vermem3K dağıtım yapıyormus begendim 300₺ 300₺dir
Çok garıpKupon yatarsa 5 kısı 300
Aynen bari cebinden cikmaz puahha3K dağıtım yapıyormus begendim 300₺ 300₺dir
Ben 5 çekiliş kadar ıcerdeyım sanaLosers ekibine çıksada vermem
Sırf o maçın oranı kuponun toplam oranınu geçtiAlmeria maçından gol gelmesi lazım artık
HahahahahahahahahahOlum hani özel orana 500 bascam diyip 500 aldın 50 mi bastın 450 nerde metiiiinnn
Yenı promosyon kodu geldıHahahahahahahahahah
Geldi metinim pırasa marulYenı promosyon kodu geldı